Lucca de Hond is back!


Het duurde een tijdje, maar ja Lucca de Hond is back! Dat betekend ook dat ik ondertussen ben verhuist en gesetteld ook heb ik op mijn eigen blog mijn Lay-out aangepakt, die is eindelijk ook af! Dat betekend dat ik nu alle tijd heb om verder te gaan met Luccadehond.nl! 🙂

Wat kun je verwachten

Gisteren heb ik op mijn eigen blog mijn Lay-out online gezet, dat betekend dat ik nu alle tijd heb voor Lucca de Hond. Verwacht niet direct heel veel blogs achter elkaar, ik moet alles ook nog op een rijtje zetten. Ik ben ook van plan om weer het oude schema aan te houden: om de dag een blog.

Schermafbeelding 2016-06-10 om 20.47.01

<3 Stay Tuned!

PS volg je Lucca al op Instagram? Ik heb daar heel veel bijgehouden, in de tijd dat we even weg waren!

Geef jou mening 0

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

log in

reset password

Back to
log in