Hi! En welkom op mijn Hondenblog. Ik heet Lucca en ben 3 jaar (geboren op 25-03-2013). Ik ben een Cavalier King Charles Spaniël ik geef tips hoe je het beste kunt eten, slapen en eten. Mijn baasje geeft jullie ook tips mijn baasje vind dat deze blog ook vooral een informatieve blog moet worden. Bijvoorbeeld de leukste dierenwinkels, het gedrag van de honden, en waar je het beste terecht kunt als je hond ziek is of de goedkoopste dierenartsen die er zijn hier in Nederland.

Ik blog om de dag op Lucca de Hond. Naast Luccadehond heeft mijn baasje ook een blog: Mellaah.nl hier vind je dagelijks de Lifestyle tips op een rijtje.

Ook vraag ik om jullie hulp! Mijn baasje zoekt hondenvriendjes, die een interview willen doen met Luccadehond.nl. Dus heb jij een hond? En wil je geïnterviewd worden over je hond? Lijkt me leuk! Mail dan even naar contact@luccadehond.nl

Mijn baasje

Ik ben Mellanie Frerichs, het meisje achter de blog Mellaah.nl. Ik ben 22 jaar (geboren op: 31-08-1994) ik schrijf op Mellaah.nl elke dag over beauty, lifestyle en fashion en persoonlijke onderwerpen. Sinds mijn 15de maak en ontwerp ik website’s voor bedrijven en particulieren. Verder hou ik me ook erg bezig met Fotografie.

Sinds mijn 15de heb ik last van Angstaanvallen. Vooral in drukke winkelcentra’s krijg ik meestal een aanval. Sinds mijn 18de heb ik er ook PTSS bij gekregen door een trauma wat ik heb opgelopen. Ik heb er mee leren omgaan, maar moet alles wel aanpassen ik kan niet zomaar naar buiten gaan. Het beheerst mijn leven. Ook schrijf ik hier vaker over.

log in

reset password

Back to
log in