5 problemen die Duitse herder baasjes ervaren

Elke hond heeft zo zijn eigen karakter trekjes. Zelf heb ik een Duitse herder. Vond het leuk om eens met jullie te deze te mogen delen.

1. Alleen eten is niet meer mogelijk.
Het begint al bij het koken, durf ik de keuken ingaan dan hoor ik al het getrippel van achter mij aankomen. Komt mooi naast me zitten likkend aan haar lippen, hopend dat er toch iets vallen gaat. Wanneer het klaar is volgt het getrippel mij tot aan de tafel. Dan kijken er mij 2 puppy oogjes aan bedelend om dat stukje kip.

image

2. Ze slapen nooit normaal.
Zina ligt altijd in de raarste posities en op de raarste plaatsen dat je maar kan denken. Ligt bijna nooit alleen de poes moet en zal bij haar liggen anders ga ze haar wel halen.

image

3. Geen één andere hond kan je laten schuldig voelen door hun kopje scheef te houden als hun.
Daar is Zina een echt krak in ze kan het als de beste telkens je in conversatie gaat dan begint het kopje van links naar rechts te gaan. Vind dit zo leuk, grappig en handig voor foto’s.

image

4. Je bed is niet meer alleen van jou…
Ken je dit ze liggen eerst aan de boord dan kruipen ze wat dichter en dichter tot ze heel het bed hebben en jij de boord? Wel hier is ze eer zeker en vast goed in.

image

5. Ze zijn slimmer dan jij zelf, sloebers eerste klasse.
Als je denkt dat ze de deur of kast niet zullen openkrijgen als je weg bent dan ben je mis. Ze zullen het vlugger kunnen dan jij denkt. Weten heel goed wat niet mag, maar vinden dit juist het leukste…

image

Herkennen jullie dit of niet? Andere honden zullen zulke streken ook wel hebben, maar vond deze 5 echt wel passend bij Duitse herders.

Hebben jullie ook zo een ervaringen beleefd? Deel ze dan gerust met ons we vinden het altijd geweldig om de sloeber streken van andere honden te mogen lezen.

Groetjes
Zina helping dog

  • Mayke 15 april 2016 op 07:16

    Ik herken dit bij mijn honden ook! Haha