2, 3 of een maandelijkse box met hondenbenodigdheden van Animeals

Tegenwoordig kun je overal een abonnement op nemen. Zo kreeg Lucca laatst een mailtje van Animeals een bedrijf die gespecialiseerd is in maandelijks, 2-of-3 maandelijkse of natuurlijk eenmalige boxen vol met speelgoed, snoepgoed en eten voor je Hond, Kat of een ander huisdier. Zo wordt je in iedergeval iedere keer verrast en is het wat anders dan de normale snoepjes die je toch wel koopt in de dierenwinkel. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

* deze Animeals box heeft Lucca gekregen.

Animeals

Animeals is gespecialiseerd in het maken van boxen voor je huisdier. Alle producten die ze gebruiken zijn natuurlijk en bevatten verantwoorde snacks. Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat ze de boxen personaliseren en je iedere keer wat anders aan je huisdier kan geven, zelf koop ik eigenlijk altijd hetzelfde voor mijn hond qua snacks en eten. Stom eigenlijk, maar zo zie ik wel wat mijn hond nog meer lust dan alleen kipfilet. Wil je je huisdier dus een keer verrassen met iets origineels? Kijk dan eens in de webshop van Animeals. 

Opgericht

Animeals is opgericht uit liefde, ze staan achter hun producten en laten dat ook echt merken. Soms mogen wij onze huisdieren weleens verwennen met iets anders ‘lekkers’.

Bestellen

Als je een box aanvraagt kun je deze opstellen naar persoonlijke wensen: hond, kat, vogel. Eenmalig, maandelijks cetera. Vervolgens verzenden hun het naar jou adres gratis en voor niks.

 

 

Wat kreeg Lucca?

Lucca kreeg een box vol met snoepjes (verantwoorde), droogvoer en natte voer (natuurlijk) en speelgoed. Toen Lucca eenmaal de box binnen kreeg wist hij eigenlijk niet waarnaar hij moest kijken ‘het zag er zo lekker uit’ daarnaast is elke box anders.

Laten we beginnen bij… eten en snacks

Animeals maakt gebruik van de verse droogvoer: Edward en Cooper, in deze voer zit géén vleesmeel en dierlijke bijproducten. Doordat er verse ingrediënten worden gebruikt, proeft de hond de pure smaak van de voeding. Zowel de natte als droogvoer vind Lucca erg lekker.

Lucca kreeg onwijs veel snacks opgestuurd: konijnen oor met vacht, gedroogde eendfilet, kauwsticks en longstukjes. Nou zou ik dit niet direct kopen in de dierenwinkel, maar het is de moeite waard als mijn hond deze verantwoorde snacks (het is nou eenmaal de natuur) lekker vind. Goedgekeurd door Lucca dus! De varkensoor vind Lucca ook erg lekker, deze ga ik zeker vaker kopen.

Speelgoed

Lucca’s oude touw was letterlijk en figuurlijk aan vervanging toe. Gelukkig kwam Animeals (net op tijd) met een nieuwe. Fijn als je het oude weg kan gooien, en iets nieuws kan terug geven. Hij ging er eigenlijk met allebei ervandoor in zijn mand, ik hoefde de moeite niet eens te doen om met hem te spelen. Deed hij zelf al.

Overige ‘hebbedingen’

Animeals denkt ook aan de overige dingen die erg handig zijn, zoals poepzakjes en een rode stuiterbal! Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik de oude altijd kwijt ben. Maar.. er komt verandering in want deze zitten gewoon om mijn sleutelbos: die ik altijd bij mij heb. Waar doen jullie de poepzakjes aan?

geen reacties

laat je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.