Lucca ging aan de slag met zijn nieuwe (kleurrijke) telefoonhoesjes

Laatst kreeg Lucca een mail van Case24 een telefoonhoesjesbedrijf die hoesjes verkoopt met een foto. Zo kreeg Lucca de kans om meerdere (kleurrijke) telefoonhoesjes met natuurlijk.. zichzelf waarom niet? Lucca werd er in ieder geval al blij van. Wil je dus niet té veel uitgeven voor een telefoonhoesje en toch willen opvallen? Dan heeft Lucca misschien wel een fijn althanatief.

Case24

Dit bedrijf verkoopt hoesjes met stijl althans dat beweren ze. Als je de website bekijkt die je een professionele site met meerdere soorten hoesjes voor meerdere telefoonmerken. Wat ik leuk vond is dat deze hoesjes makkelijk voor mensen met een budget te bestellen zijn: zo heb je al een hoesje in elke kleur voor maar € 14,95 en zijn de normale hoesjes met een leuke print al verkrijgbaar vanaf €6,95.

Hoesjes zijn erg handig voor een kluns zoals mijn baasje die vaak haar telefoon laat vallen. De hoesjes van Case24 zorgen ervoor dat je telefoon goed beschermd wordt en het scherm niet kapot gaat. Hoe leuk is het dat je je telefoonhoesje kunt ontwerpen met de foto’s van je sociale media kanalen zoals Facebook of Instagram natuurlijk worden deze foto’s niet opgeslagen op de site van Case24.

Het leukste is natuurlijk dat als je je hoesje voor 14:00 besteld is de volgende dag in huis ook de hoesjes die je met je foto of je eigen design ontwerpt. Van Apple tot LG tot Samsung Case24 verkoopt het allemaal neem daarom eens een kijkje in hun webshop: aanrader!

 

Waar gingen wij voor?

Nou run ik (het baasje) twee blogs waardoor ik vaker telefoonhoesjes uittest. Nou heb ik nog nooit gekleurde hoesjes uitgeprobeerd met de foto naar wens. Deze optie heb ik nog niet bij andere bedrijven gezien. Ik vond het daarom leuk om het lekker vrolijk te houden met een roze en blauwe hoesje.

Ik koos voor een softcase hoesje (zacht materiaal) dit doe ik omdat ik meerdere hardcases hoesjes bezit en deze pijn gaan doen zodra je ze lang in je hand hebt. Met de hoesjes van Case24 die er voor zorgt dat zelfs de zijkanten van het hoesje goed worden beschermt.

Zo kun je naar wens je ideale telefoonhoesje voor een kleine prijs ontwerpen. Ik ben om!