De leukste (honden) vakantiehuisjes in het Buitenland op een rijtje

Hondenbezitters kennen dit probleem wel: je wilt graag op vakantie maar waar gaat je hond heen? Om deze stress uit de weg te gaan, leek het mij leuk om vakanties op een rijtje te zetten waar je met je hond heen kunt. Niks is zo leuk om jouw geluk te delen met je hond.

* links zijn gesponsord, zie disclaimer voor meer informatie.

Waarom je hond meenemen op vakantie?!

Als je eenmaal een hond neemt: weet je dat je eigenlijk niet meer op vakantie kunt. Althans, dat is de verantwoording die je neemt als je een hond koopt. Je kunt honden eigenlijk niet vergelijken met kinderen; maar qua vakanties misschien wel.

Ik zocht een aantal honden vakantiehuisjes uit waar je je hond kunt meenemen én waar er leuke activiteiten voor jou en je hond te beleven valt. Je hoeft je dus niet meer druk te maken; omdat je hond thuis alleen zit. Goed toch?

Hieronder heb ik een aantal fijne vakantiehuisjes op een rijtje via verschillende landen via HometoGo:

Labradors in Barcelos – Portugal

Neem je hond mee naar het warme Portugal. Via verschillende vakantiehuisjes kun je heerlijk vertoeven met 1 a 2 slaapkamers. Er is heel veel mogelijk.

Beagle in Bangalore – India

Ik heb werkelijk nooit eraan gedacht om je hond mee te nemen naar een fijn vakantiehuisje in India?! Schijnbaar is er toch veel meer mogelijk; om je hond mee te nemen.

 

 

Landhuis het Vierkant – Nederland

Dit luxe landhuis is een vrijstaand vakantiehuis in gemeente Schoorldam. Je huisdier is welkom in dit luxe ‘huis’ met een fijne barbecue (voor in de zomer) en een fijn zonneterras. Naast dat ligt deze Landhuis ook nog eens dicht bij Amsterdam, om een fijn dagje te shoppen. Daarnaast heeft dit landhuis natuurlijk fijne accommodaties zoals gratis Wi-Fi en privé parkeren. Je kunt ook fijne (honden)vakanties boeken via bovenstaande link.

Engelse Cocker Spaniël in Mascali – Italië

Als ik aan Italië denk, denk ik aan pasta’s en aan de mentaliteit van de mensen. Vanaf € 41 kun je een fijn vakantiehuisje boeken.

Sledehonden in Krokom – Zweden

Wil je eens een vakantie zonder je hond; ga dan sledehonden in Zweden. Zo zijn de vakantiehuisjes van Zweden ‘erg groot’ ter vergelijking met andere huisjes. In Krokom zag ik al vakanties vanaf € 80, dit verschilt natuurlijk wel per locatie cetera.

 

Neem jij je hond mee op vakantie?