bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Hoe vind je eigenlijk een goede Dierenarts?

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je hond. Zo ook een fijne dierenarts uitzoeken, hoort daarbij. Nou is niet iedere dierenarts dé beste. Welke keuze maak je hierin? En qua financiën welke is het beste? Hieronder geef ik je vandaag een aantal tips voor het uitzoeken van de juiste dierenarts. Én laat ik Lucca’s beste dierenartsen weten, want wij hebben in Zoetermeer en in Rijswijk gewoond. Vandaag neem ik weer een aantal tips met je door! Kijk dus vooral eventjes mee.

Lucca’s verhaal

Lucca is totaal 2 keer naar de dierenarts geweest. Met Dr. Woof! niet meegeteld (Inentingen). Een dierenarts hoeft je niet perse te helpen als het alleen spoed is, ook kunnen ze helpen als de hond bijvoorbeeld last heeft van vlooien en wormen. Want laten we voorop stellen: het is belangrijk voor de gezondheid van de hond.

Je krijgt een pup: En nu?!

Zodra je een pup krijgt is het belangrijk om hem naar een Dierenarts te brengen of een alternatief zoals: Dr. Woof! Voor de eerste prikjes en check, check dubbel check. Tot dat de pup al zijn vaccinaties heeft gehad is hij niet veilig buiten. Daarna uiteraard wel.

Bespreek alles

Als je bij een dierenarts bent bespreek dan het liefst alles door wat op je hart ligt. Een dierenarts is nou eenmaal duur, en je kunt daar maar het beste gebruik van maken om de dingen te vragen die je misschien niet zo belangrijk vindt. Misschien is daar wel een achterliggende reden voor.

Waar gaat Lucca heen?

Lucca is ooit bij een spoeddokter in Zoetermeer geweest. Het verliep erg goed, maar sinds we in Rijswijk wonen gaat hij naar de dierenarts bij het Station in Rijswijk. Je wordt daar erg fijn behandelt, en als er wat is mag je direct langskomen. Zie:

 

Welk dierenarts gaat jou hond heen?
Bekijk ook

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd