Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Comfy Hondenkussen van Dog’s Companion!

Eindelijk is het zover, Lucca’s eerste samenwerking. Ik vind het altijd leuk om op terug te kijken! En niet zomaar een samenwerking want Lucca heeft met Dog’s Companion een hele leuke samenwerking om een Hondenkussen uit te testen. Natuurlijk wilt Lucca dat, vooral omdat wij nog een goede Hondenkussen zochten voor het nieuwe huisje. Benieuwd naar deze super Comfy hondenkussen? Kijk dan eventjes verder!

Voor welke Hondenkussen koos Lucca?

Dog’s Companion heeft verschillende soorten Hondenkussens verschillende maten, kleuren, en qua materialen. Ik vind het superleuk dat Lucca een Hondenkussen uit mag proberen! Ik koos voor de Dog’s Companion Hondenbed ivory met een Lederen look.

Omdat je elke maat kunt kiezen, koos ik een maat waarop Lucca lekker kunt liggen zonder er dan af te vallen maatje Medium, wat precies goed is. Je kunt dit ook zien in de Webshop rechts naast de Hondenkussen vind je verschillende tabellen met daarin ook de maten die je speciaal voor de ras van je hond kunt afstellen. Erg gemakkelijk dus!

Gemak dient de mens toch?

De test!

Ik koos voor een Hondenkussen direct naar het bestellen, kreeg ik al direct een melding dat de Hondenkussen de volgende dag al binnen was! Wauw, wat een service. Ik moet zeggen dat ik voor mijn eigenlijk blog altijd vrij lang moet wachten. Niet dat ik dat heel erg vind, maar dit vond ik al sowieso verrassend en heel leuk!

IMG_5382

Omdat ik hem de volgende dag al binnen kreeg kon de test ook al vrijwel direct beginnen. Je krijgt de kussen in een hele grote doos. Toen ik de kussen uitpakte zag ik het al snel: de kussen was qua maat precies goed, en Lucca vind de kussen ook erg interessant hij besloot dus al snel op de kussen te gaan liggen.

De Hondenkussen/bed ziet er heel goed uit, bovendien vind ik wel dat je echt waar krijgt voor je geld! Ik vind hem er heel goed uitzien (zie foto’s). De kussen kun je zelf nog later bijvoeren met speciale korrels die je ook in de webshop kunt kopen, superhandig!

Ook is het handig dat de kussens gemaakt worden EPS korrelvulling die in de kussen zit dat de korrels de lichaamstemperatuur van de Hond aannemen, en als de hond nat en op de kussen gaat liggen; dat de kussen er voor zorgt dat de Hond sneller droog wordt. De kussen neemt het als het ware op. Handig!

IMG_5381

IMG_5379

Conclusie

Lucca de Hond vind de Hondenkussen goedgekeurd voor het nieuwe huisje, heeft hij weer iets lekkers zacht om op te liggen! Ja wij hebben een nieuwe aanwinst! Ook vind ik de prijs meevallen voor wat je ervoor krijgt. Kwaliteit betaal je namelijk eenmaal voor, bovendien ligt het er ook aan hoe groot je Hond is. Hoe groter hoe duurder, kleiner hoe minder de prijs is. Heel logisch! Bedankt Dog’s Companion voor Lucca’s eerste samenwerking, Lucca de Hond is er heel erg blij mee! 🙂

Prijzen & Links:

€109,00 voor Medium – Link
Andere verhalen

2 Reacties

  • 2 jaar geleden

    Superleuke samenwerking Lucca! Ik denk dat we ook eens zullen shoppen voor Zina. Het vlugger drogen sprak me vooral aan omdat onze woefer een echte waterrat is die elke plas neemt.

    Groetjes Zina helping dog

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd