Dominique heeft een Rottweiler-kennel met 13 honden!

Hi! Als eerst… wij vinden het super leuk dat wij gastblogger mogen zijn en jullie leuke dingen mogen schrijven. Ik ben Dominique Marijnissen, 18 jaar en woon in het mooie Noord-Holland. Samen met mijn ouders hebben wij een Rottweiler kennel met 13 ‘Team-Leden’.

13!?
Ja echt… 13.

Mijn moeder en ik zijn de hele dag bezig met het verzorgen en trainen van de honden in de kennel en doen dit met veel plezier. In onze kennel hebben wij show, werk en gezellige huishonden. Onze honden hebben een FCI stamboom en voldoen aan de strenge eisen van de Rasvereniging (NRC) en de Raad van beheer, zoals het getest worden op HD-en ED. Tevens leggen onze honden een gedragstest (MAG-test / RST-test) af, hebben goede show resultaten, zijn sociaal en verkeren in goede gezondheid. Wij zijn een officieel erkende Rottweiler Fokker en dus aangesloten bij de Nederlandse Rottweiler Club (NRC).

Wij trainen twee keer in de week in Almere. Wij doen ‘africhting’ met onze honden dit houdt in dat wij het speuren, apel en het wel bekende pakwerk beoefenen. Ik zelf train met 3 honden.
Diovanni & Dani, volle broer en zus, zijn nu 2 jaar. En met hun kleine, 7 maanden oude half broertje, Gangster.

Ook gaan wij regelmatig naar shows in zowel binnen als buitenland waar wij de aankomende keer ook vast en zeker leuke dingen tegen komen om over te schrijven.

De Rottweiler staat bekend als een van de gevaarlijke hondenrassen en is op het moment ook veel in het nieuws… jammer genoeg is het negatief nieuws. Wij willen jullie via deze weg onder andere laten zien dat de Rottweiler geen gevaarlijk ras hoeft te zijn want GEEN ENKELE HOND WORD VALS GEBOREN.

Door de ogen van mijn 3 zwart/bruine vrienden wil ik jullie meenemen in onze wereld en ik hoop jullie leuke, spannende, leerzame en interessante verhalen mee te kunnen geven.

Tot Snel!

Dominique, Diovanni, Dani & Gangster