Goede alternatief voor een budget: Dr. Woof!

Lucca heeft zijn eerste inentingen bij Dr Woof! Gehad. Niet omdat wij het niet zo breed hadden, maar omdat dierenartsen tegenwoordig de hoofdprijs vragen. Maar is Dr Woof! Eigenlijk wel zo goed als wij dachten? Ik deel vandaag mijn mening.

Zoals ik al zei zijn wij een aantal keren bij Dr Woof! Geweest. Nou hebben ze een ‘vaste’ locatie en gaan ze heel Nederland door bij verschillende dierenwinkels etc. Nou is het zo dat in Nederland alles erg duur wordt gemaakt, nou zijn wij Hollanders gelukkig wel zo dat als het goedkoper kan en je krijgt hetzelfde ervoor terug dat wij het doen.

Wat ik er van vindt

Zo gaan we met z’n alle inmiddels naar Dr Woof! En ik moet zeggen: dit is echt een topconcept. Nou vaccineert en behandelen ze niet alleen honden maar ook katten, en konijnen. Zo hebben wij per vaccinatie € 25 betaald. Een koopje zul je zeggen: en dat is ook zo. Maar het werkt wel goed!

Dr Woof! Is vooral voor de mensen die het wat minder hebben een goed idee. Hun maatje is ingeënt en het is een zorg minder qua financiën.

 

 

Hij neemt echt ‘de tijd’

Dr Woof! Heeft niet alleen ‘hup’ ons gevaccineerd. Nee, wij werden echt goed behandelt hij neemt de hond eventjes door en verteld of de hond goed op gewicht is etc. Eigenlijk wat een normale dierenarts ook doet maar dan voor een lage prijs. Fijn!

Kijk of Dr Woof! ook een keertje naar jou toekomt. Zie hier.

 

* dit artikel is NIET gesponsord. Ik schrijf het uit volle overtuiging, ook omdat iedereen over dit concept moet weten.

 

Kende jij Dr. Woof! al? Zo ja, wat zijn jou ervaringen?