Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Lucca testte de droogvoer van Platinum!

Laatst kreeg Lucca een leuk mailtje van Platinum. Een hondenvoer merk die graag aan Lucca de Hond zijn producten wil laten proeven. Natuurlijk kon Lucca de Hond geen nee zeggen als hij iets aangeboden krijg.. Sterker nog Lucca was zo benieuwd dat hij het in de verpakking wilde eten. Tja, Lucca je moest even wachten!

Wat Lucca kreeg

Lucca kreeg 3 proefzakjes van droogvoer van Platinum en een proefzakje met een snoepje. Toen de doos al binnenkwam rook Lucca het al direct, Lucca werd zo gek dat hij direct op mijn schoot klom. Tja, uiteraard gaf ik Lucca direct een zakje om het te proberen. Want wat je krijgt moet je uiteraard direct proberen.. toch?

Waarom Platinum?

Platinum droogvoer bevat minstens 70 procent vers vlees, Lucca vond het heerlijk omdat het ook nog een aantal andere ingrediënten in zaten zoals rijst, maïs en/of aardappels alsook hoogwaardige koudgeperste oliën, kruiden, vitaminen en mineralen.

Wat vond Lucca ervan?

Zoals ik al eerder zei rook Lucca de geur al direct, normaal is dat juist niet zo dus het was zeker een goed teken. Lucca kon niet wachten om het uit te proberen, en daarom gaf mijn baasje (Mellanie) direct Lucca een proefzakje. Ik hoop dat het lekker is…

Toen Lucca het ging proberen ging Lucca het direct eten. Lucca heeft een tik om zijn droge brokjes altijd mee te nemen een voor een naar zijn mand, Tja honden af en toe.. Lucca vond de droge brokjes echt superlekker, en ik denk dat ik nu verplicht ben om vaker deze droge brokjes te halen!

 

IMG_5626

IMG_5620

IMG_5621

IMG_5622

IMG_5623

IMG_5629

Jammie!

Inmiddels zijn de droge brokjes en het stokje goedgekeurd, Lucca heeft alles netjes opgegeten en hij vond het heerlijk. Lucca kan niks anders zeggen dan dat het is goedgekeurd, Bedankt Platinum in het vertrouwen in Lucca hij vond het heerlijk.

Prijs & Link:

14,90 en is o.a. verkrijgbaar hier: Food & Pets en in gespecialiseerde dierenwinkels
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd