Een 100 % Natuurlijke: WashBar voor de Hond & Paard

Nou krijg ik wel vaker pakketjes: nou heb ik een tijdje geleden een WashBar voor jullie gereviewd. Leuk en aardig allemaal, tot dat ik in mijn spambox keek en daar een mailtje van het bedrijf in kwestie vond. Waarom ik het nog niet had gepubliceerd..

Logisch, dus ik keek mijn artikels na en.. kwam inderdaad de blogpost in kwestie NIET tegen. Ik dacht dat ik door de grond ging: daarom heb ik de Shampoo opnieuw moeten reviewen. En had dus ook nieuwe foto’s en teksten moeten maken.. Want de blogpost was echt:

Foetsie!

Daarom neem ik vandaag met jou de Paard & Honden Washbar onder de loep van: Metiso.nl. Natuurlijk doe ik dit graag opnieuw.

Hondenshampoo gebruiken wij (Ik en Lucca) regelmatig als Lucca bijvoorbeeld naar het bos is geweest. Dan zit hij zo onder de modder! Dus.. een nieuwe shampoo is altijd op zijn plek.

Lucca en ik hebben nog nooit een WashBar uitgeprobeerd, dus het is ook nog eens een gok. Maar.. zal het ook wel zo handig zijn met een hond die niet stilstaat? Overigens is deze shampoo bedoeld voor meerdere diersoorten: zoals Paarden.

In deze WashBar (Zeepbar) zitten alleen natuurlijk ingrediënten. Deze zeep is overigens ook gemaakt in Nieuw-Zeeland. Deze WashBar behoord verschillende dingen tegen te gaan o.a.: bacterien, schimmels en ongedierte en is vrij van parabenen, sulfaten en kunstmatige kleur -en geurstoffen.

Bevat de ingrediënten:

Verzeepte duurzame palmolie, Verzeepte kokosolie, Plantaardige glycerine

Neem olie, Manuka zuivere etherische olie, Kanuka zuivere etherische olie

Lemon Myrtle zuivere etherische olie, Titanium Dioxide

En werkt het?

Yes! Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Lucca hierdoor niet zal stilzitten. Maar het is dubbel en dwars je geld waard. Je kunt deze Zeepbar verkrijgen voor: € 15,50 via Metiso.nl. Het is een 100 % procent natuurlijke product, iets wat mij aanspreekt als dierenliefhebster. Lucca’s huid werd daadwerkelijk zachter en het voelt beter aan, en het droogt totaal niet uit.

 

Kende jij Metiso.nl al? En wat voor soort (Honden)Shampoo’s gebruik jij? Laat het ons weten!