Lekkere snacks en voeding van.. George and Bobs!

Een evenwichtige voeding kan ervoor zorgen dat je hond fit en actief blijft. Maar wist je ook dat er speciale voeding bestaat die je kunt afstemmen op je hond? Als hondenbaasje weet je natuurlijk wat het beste is voor je hond: George and Bobs stuurde Lucca een leuk pakketje op met natuurlijke en gezonde voeding. Benieuwd wat Lucca hiervan vindt? Kijk en lees dan vooral eventjes verder.

De producten die ik benoem in dit artikel, zijn gekregen.

Wat krijgt Lucca?

Lucca krijgt 3 keer per dag natte voer, en daarbij 1 x droge brokken gemengd. Waar ik laatst achter ben gekomen is dat het geven van gemengd eten vele malen beter is voor de hond: zo geef je je hond een gezonde menu. Droge brokken kun je s’avonds of ochtends toevoegen.

 

 

George and Bobs

Niet alleen voeding..

George and Bobs is niet alles gespecialiseerd in voeding maar ook snacks, droogvoer en blikken. Het kan zo zijn dat je als ‘Nederlander’ George and Bobs nog nergens van kent: George and Bobs is namelijk Duits maar verzend gewoon binnen een paar dagen naar Nederland (zo hoef je nooit lang op je hondenvoer te wachten).

Superfoods?

Wij mensen noemen gezonde voeding ook wel ‘Superfoods’ je ziet het werkelijk overal terug. Zo zijn de droge brokken van George and Bobs ook Superfoods door de gezonde ingrediënten die in de voeding terugkomt.

Lucca heeft in het verleden nogal ‘darm’ probleempjes gehad tot ontstekingen aan toe. Daarom is het belangrijk dat niet alleen zijn voeding, maar ook de snacks die hij tussendoor krijgt natuurlijk en gezond zijn.

 

 

Wat vond Lucca?

Allereerst mijn complimenten voor George and Bobs: het eten kwam snel en was ook nog eens goed verpakt. Toen ik de doos in de huiskamer neerzetten, was Lucca zo enthousiast dat hij de doos kapot beette toen ik eventjes niet keek.

Eigenlijk vindt Lucca alles lekker vooral de stukjes eend (Duck Jerky) en natuurlijk de pens waar alle honden gek op zijn. De bot krijgt Lucca met kerst: heeft hij wat te doen. Daarnaast is het eten schijnbaar verrukkelijk want Lucca was niet weg te slaan bij zijn ‘lege bord’.

Het fijne aan George and Bobs is, is dat ze ook nog eens voordelig zijn. Natuurlijk moet je iets langer wachten maar daarentegen krijg je wel snacks en voeding met gezonde ingrediënten die beter zijn dan het eten wat in supermarkten in Nederland verkrijgbaar zijn (waar vaak extra zout aan wordt toegevoegd). Lucca en ik zijn tevreden over George and Bobs en zullen zeker vaker lekkere snacks kopen via de site.

Voor meer informatie over George and Bobs klik hier.