Lucca’s hondenvriendje op een telefoonhoesje?!

Telefoonhoesjes krijg je als blogger zijnde vaak aangeboden: zo ook Lucca de Hond. Die natuurlijk een hondentelefoonhoesje uit koos. Nou heeft baasje al heel veel telefoonhoesjes van Lucca liggen dus koos ze deze keer voor een hoesje voor Lucca’s vriend Evi. De hond van mijn tante, afwisseling is af en toe goed.

GoCustomized

Mijn eerlijke mening

Nou heeft mijn baasje haar eigen blog Mellaah.nl waarop ze letterlijk van alles zet. Deze blog heeft al eerder hoesjes van GoCustomized uit mogen proberen: dus wisten we goed waarmee we te maken hadden.

Natuurlijk wil ik geen oordeel vellen over een bedrijf waarvan we al een mening hebben. Aan de slag met het telefoonhoesje dus. Bij GoCustomized kun je verschillende telefoonhoesjes laten ontwerpen van flip case hoesjes tot hardcase telefoonhoesjes. Het gaat natuurlijk om de foto die je erop laat afdrukken.

Eigenlijk had ik het hoesje al eerder kunnen reviewen, maar er was wat gedoe met de levertijd. Er was schijnbaar wat misgegaan bij het invoeren van mijn code. Gelukkig heeft GoCustomized met hun fijne service goed opgelost. Zo hadden we het hoesje na een dag al binnen, wat natuurlijk super fijn is.

En?!

Over de service waren wij al te spreken, maar mijn tante is erg blij met haar nieuwe hoesje met haar hond erop. Zo wordt haar hond vereeuwigd op een hoesje en valt ze vooral op met haar nieuwe telefoonhoesje.

Ze is erg blij, en haar hoesje is vooral erg stevig voor het vallen en stoten. Aanrader dus: voor als je nog een foto telefoonhoesje zoekt.

Je kunt voor jou IPhone of Samsung smartphone al een leuk telefoonhoesje verkrijgen v.a. € 14,95 ,-