Lucca kreeg een super leuke fotokaart opgestuurd!

Een kaartje naar een ander sturen, superleuk. Maar wat nou als Lucca vandaag een kaart speciaal voor jullie heeft, Lucca wilde hem heel graag met jullie delen dus vandaag laten we hem ook zien. Zelf vond ik het altijd leuk om een kaartje te krijgen, dat geeft je een speciaal gevoel. Maar wist je dat je tegenwoordig ook fotokaarten kon laten maken? Vandaag neemt Lucca een fotokaart met je door, dus lees snel verder..

Greetz

Je kent dit bedrijf waarschijnlijk wel van de reclames: Greetz, en misschien heb je er ooit wel een kaartje mee verstuurd of doe je het vaker? Maar koos je toen voor een normale kaart of een fotokaart? Waarschijnlijk heb je het nog nooit gedaan, maar fotokaarten zijn de laatste tijd heel erg in. Hoe leuk is het om naar je geliefde of familielid een kaartje te sturen met jullie ‘moment’ op de cover. Zelf vindt ik het een heel leuk idee, en zo heeft Lucca ook een leuke fotokaart ontworpen:

 

img_5800

img_5808

 

Lucca’s ontwerp die hij heel makkelijk via de website van Greetz kon ontwerpen. Het was supermakkelijk!

 

img_5804

 

 

Dikke knuffel – Lucca! xo

 

img_5803

 

Mijn kaart speciaal voor jullie..

Lucca de Hond kan natuurlijk niet zonder zijn trouwe volgers! Lucca de Hond wil jullie namelijk bedanken voor alle leuke support die jullie Lucca geven iedere dag weer. Daarom heeft Lucca de Hond samen met zijn baasje (Mellanie) deze fotokaart ontworpen. Wil je ook zo’n leuke fotokaart ontwerpen? Klik dan hier.

  • Mellanie 21 september 2016 op 14:10

    Heel erg leuk mijn lieve hond <3 ! Trots

  • adele miner 25 september 2016 op 22:52

    Too cute! x

    adelelydia.blogspot.com