Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Hoe gaat het met Lucca de Hond?

Vandaag laat ik weten hoe het met Lucca gaat. Lucca is intussen bij de dierenarts geweest voor een probleempje. Soms heb je dat: je hond moet naar de dierenarts, maar je stelt het steeds maar uit. Lucca krabde al een tijd aan zijn oog en oren. Zal vast niks zijn want dat doen de meeste honden. Lucca moest naar de arts omdat hij al een tijdje aan zijn oor en ogen krabde.

Zal vast niks zijn dachten we, mijn ouders werken meestal de hele dag dus we hadden er geen tijd voor. De dierenarts zit hier om de hoek maar soms is het moeilijk om die stap te zetten. Toch besloten wij om het te doen: naar de dierenarts. Gelukkig was het een hele lieve dierenarts. Hij liet Lucca vrij rond lopen wat de meeste dierenartsen niet doen.

Lucca had last van zijn ogen: de dierenarts keek ernaar. Het bleek niks bijzonders te zijn de meeste Cavaliers hebben er last van: Tranende ogen. Maar bij sommige honden is dit wat erger als de ander. Lucca had last van schilfertjes omdat hij het openkrabbende. Zijn oor bleek later oormijt te zijn. Wij hielden het altijd bij maar Lucca komt vaak bij andere honden thuis.

De dokter zei dat het best verdwaalde oormijt konden zijn want het waren er niet veel. Verder waren de oren vrij rood omdat hij natuurlijk het openkrabbende. Hij heeft nu inmiddels al een paar weken die medicijnen gehad en het gaat inmiddels beter. Ik loop de laatste tijd veel meer buiten. Ik zelf heb last van PTSS en voor mij is het dus moeilijk om naar buiten te gaan. Ik en Lucca vinden het geweldig om grote stukken te wandelen door het bos. Die is hier ook aan de overkant.

Ik had zelf nooit verwacht dat het toen echt zo slecht ging, Lucca’s oren en ogen houden we altijd elke dag bij. Maar de dierenarts zei al dat het niet daaraan lag. Ook zei de dierenarts dat Lucca eigenwijs is. Lucca ging naar de snoepjes zoeken en sprong zo de keukenblok daar op.
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd