bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Hoe gaat het nou met.. Lucca + Eerste teken?!

Hi! Lieve volgers van Lucca de Hond. De laatste weken waren een beetje chaotisch. Baasje ziek, ik ook. En vandaag gaan we uitleggen waarom dat zo is.. in een update over Lucca! Benieuwd naar Lucca de Hond? Lees dan vooral eventjes mee.

Eerste teken

Lucca heeft nog nooit een teek gehad. Omdat meneer graag in de bosjes kijkt, had hij dan ook naast zijn oog een teek. Nou wist baasje niet zeker of het een teek was of niet. Maar het leek er erg op! Het was wit en het had pootjes.. Bah! Baasje had geen tekenpen bij de hand (zul je zien, net op dat moment..) dus hebben wij hem met een keukenpapiertje hem omgedraaid eruitgehaald. Gelukkig is het goed verlopen.. maar voortaan ligt er altijd een tekenpen klaar, dat was schrikken!

Baasje ziek + Huis in verbouwing

Mijn baasje was vorige week ‘alweer’ ziek, waarom kunnen we niet uitleggen. Naast dat hadden ze vorige week de leidingen vervangen: huis was werkelijk ondersteboven gekeerd. Ik kon niet meer naar een normale WC en Douche of water pakken kon een week lang ook niet. Terwijl ik zelfs ziek was.. Je kunt wel nagaan dat ik nu uitgeput ben, gelukkig is het nu voorbij! Althans ze gaan heel de straat doen, en ik hoor ze nu iedere dag bij mijn buren.. ook niet echt fijn.

Hoe gaat het met Lucca?!

Ik krijg de laatste tijd vaker de vraag hoe het met Lucca is. Nou: hij heeft weer last van zijn ‘achterste’, ik ben bang dat ik binnenkort weer bij een dierenarts zit. Naast dat zijn we laatst bij de trimmer geweest, Daantje Trimshop in Rijswijk. Fijn geholpen.. alleen had ik wel wat iets meer haar van Lucca af verwacht. Dus, opzoek naar een trimmer in omgeving. Rijswijk. Wie biedt?!

 

Hoe gaat het met jou hond, laat het mij weten in de reacties.
Bekijk ook

2 Reacties

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd