bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Hoe het nu met Lucca gaat: Update!

Zoals jullie wel weten was mijn hondje Lucca laatst erg ziek. Naast dat Lucca ziek was was baasje sinds toen ook erg ziek, we zitten dus met de lappenmand hier in huis. Maar.. we maken er het beste van! Naast dat kreeg Lucca voor zijn Darmontsteking pillen mee het is nu een aantal dagen later: werken ze wel? Tijd voor een update!

Lucca kreeg antibiotica mee en pillen tegen darmkrampjes. Hij moet nog één dag volhouden, maar baasje drogeert Lucca wel met zijn pillen in de KAAS. Ja, de enige manier om het voor Lucca binnen te houden. Lucca is gewoon gek op kaas niks aan te doen.

De eerste nacht

Nadat we naar de arts waren geweest: ademde Lucca in de nacht heel eng. Waardoor ik continu rechtop in bed zat. Gelukkig slaapt meneer nu stukken beter. Maar ik maakte me wel zorgen.

Slaaaaaaap.. Zzzz

Lucca slaapt lekker overdag en nachts door de Antibiotica. Een teken dat het werkt. Naast dat is het vieze praatje over zijn ontlasting ook beter, maar wel stukken minder. (Ja, dat is vrij belangrijk toch?)

Dus het gaat stukje bij beetje beter. Baasje heeft nu ook 38 graden koorts, en samen rusten we de hele dag uit. Maar.. ik wilde jullie toch graag op de hoogte houden hoe het met Lucca gaat!

Ik ben blij persoonlijk dat het beter gaat. Ook omdat ik slapeloze nachten erdoor had, ik maakte me echt zorgen.
Bekijk ook

2 Reacties

  • 8 maanden geleden

    Beterschap voor beide! fijn dat het weer wat beter gaat met Lucca, ik herken het. Toen onze honden ziek waren lag mijn man altijd op de bank te slapen om dicht in de buurt te blijven. Dan kon ik ook een beetje slaap krijgen.

    • 8 maanden geleden

      Hi Babs, Thanks! Het voelt toch een beetje als je kind :-).

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd