Hondenblog doelen voor Lucca De Hond!

Het was en is een leuk idee: een Hondenblog starten voor een Hond. En dat vind ik trouwens nog steeds, alleen is het nog best druk de laatste tijd geweest waardoor ik niet kon bloggen. Dit gaat en zal veranderen, ook zullen er andere veranderingen op deze blog komen. Lees verder, om te weten wat er gaat veranderen!

Ik de eigenaresse van Lucca De Hond heb zelf ook een blog: Mellaah.nl deze blog loopt zo goed, dat ik geen tijd heb en had voor andere dingen. Zelf zit ik ook in de Webdesign en zelfs dat staat op een laag pitje helemaal niet eigenlijk. Zo kan ik wel een klein beetje aangeven hoe druk ik het op dit moment heb.

Wat gaat er veranderen?

Ik ben gek op mijn hondje, zo gek dat ik speciaal voor hem een blog heb aangemaakt. Grote investering, maar ik dacht: dat haal ik er zo uit. Alsnog heb ik hier helemaal geen spijt van. Dingen zijn nou eenmaal zo gelopen. Bovendien blijf ik natuurlijk gewoon hier bloggen, maar misschien op een lager pitje.

Luccadehond.nl is een blog over Lucca en tips en trics voor andere honden, ik weet dat ik de laatste tijd veel minder heb geblogd. Ik kan hier verder niet veel aan veranderen. Maar dit zette me wel aan het denken, ik wil totaal NIET stoppen, maar wat wil ik dan wel?

Wat ik wil

Ik wil graag een blog opzetten ook met andere Hondenbloggers. Een superleuke blog, met grappige maar toch leuke artikels. Dit ga ik alsnog uitvoeren, maar hoe? Ik ga denk ik kleinere artikels schrijven, en soms een uitgebreide.

Want ik merk als ik grote artikels van 400-500 woorden en dan ook nog mijn eigen blog moet bijhouden is dit vrij lastig. Dit kleinere artikels van misschien 200-400 woorden maar toch heel informatief. Als er langere artikels online komen merk je dit natuurlijk al heel snel.

Dit gaat er veranderen, en ik hoop zo ook meer artikels te kunnen schrijven!

Liefs,

Mellanie (Baasje van Luccadehond)

 • Yvonne 10 april 2016 op 21:12

  Bedankt voor deze leuke Blogpagina.

  Gr, Yvonne

 • Marij Heijligers 29 april 2016 op 11:38

  Ik ben een Jack Russel van bijna 9 maanden, en sinds ik bij mijn baasjes woon wordt er dagelijks een dagboekfragment geplaatst op FB, onder de naam “Mijn leven als Youp”!!!
  Echt een aanrader om te lezen EN om te liken!!
  Nu zou mijn baasje ook heel graag een blog willen starten! ??
  Groet Youp

  • Lucca De Hond 10 mei 2016 op 10:26

   Ben benieuwd! Ga gelijk even kijken 🙂