Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Maak kennis met onze nieuwe hondenblogger: Dexter!

Hallo hondenvrienden. Ik ben Gretha, kom uit de kop Noord-Holland en ben het baasje van Dexter. Het verlangen naar een hond was er al jaren, maar ik had helaas geen tijd om voor een hond te zorgen. Wij hadden beiden een nagenoeg fulltime baan. Totdat er iets in mijn leven gebeurde, waardoor ik wel tijd kreeg voor een hond.

Na de juiste informatie tot ons te hebben genomen, de voor en nadelen tegen elkaar af te hebben gewogen, besloten wij om voor een Cavalier King Charles Spaniël te kiezen. Deze hondjes zijn echte schoothondjes en dus ook klein van stuk. Dit betekent dat hij makkelijk is op te tillen en niet te sterk is bij het uitlaten. Bovendien heeft een Cavalier King Charles een allervriendelijkste uitstraling.

 

dexter-25-12-2013

 

En zo kwam Dexter..

Een puppy van 8 weken bij ons in huis. Hij bracht een enorme verandering in ons leven, want wij waren altijd met ons tweetjes geweest en nu kwam er een klein hondje die alle aandacht van ons vroeg. Het betekende ook dat wij opeens niet meer zomaar overtal naar toe konden gaan, zoals winkelen of musea bezoeken.

Een hond mag immers niet overal naar binnen. Dus onze levensstijl moest veranderen. Toch went dit vrij snel, Dexter is het immers dubbel en dwars waard. Iedere ochtend begint al met een glimlach, daar zorgt Dexter wel voor met zijn uitbundige begroeting.

Ondertussen is Dexter bijna 4 jaar. Hij is een allemans vriend en houdt ontzettend van uitdagen. Een Cavalier vraagt heel veel verzorging, maar dat hebben we er graag voor over. Wij hebben al heel veel leuke avonturen met hem beleefd, die ik graag met jullie wil delen.

Wil ook graag een hondenblogger worden bij Lucca? (Je hoeft niet speciaal een Cavaliër te hebben). Mail dan naar: contact@luccadehond.nl of via de contactpagina.
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd