Een Watermeloen als Hondenspeeltje? Lucca test het uit!

Laatst kreeg Lucca een leuke mailtje van Huisdierplein, een webshop met allemaal producten voor verschillende dieren. Lucca vond het natuurlijk een leuk idee om iets uit te zoeken, en vandaag mocht Lucca de Hond dat doen. Lucca koos voor een watermeloen als speeltje, en vandaag neemt Lucca hem met je door. Ook laat Lucca weten wat hij van de webshop Huisdierplein vindt, dus lees snel verder..

Huisdierplein

Huisdierplein kun je eigenlijk als een online groothandel, met heel veel dierenbenodigdheden. Ze hebben zelfs meer dan 10.000 artikelen in hun assortiment, dus als je iets zoekt dat je niet in een normale dierenwinkel kunt vinden heeft Huisdierplein het op zeker wel. Ik zag in hun webshop heel veel variatie qua producten, van Hond tot Kat tot Paard eigenlijk heeft Huisdierplein het allemaal wel. Dat trekt mij aan, aan deze geweldige webshop.

Lucca mocht iets leuks uitzoeken in hun webshop, en koos voor een watermeloen.. maar wel een speciale Lucca neemt hem hieronder met je door:

 

img_5778

 

Watermeloen voor Honden?

Omdat Huisdierplein een groot assortiment heeft qua Hondenspeelgoed, koos Lucca voor een Watermeloen. Niet zomaar een watermeloen want deze speelgoed voor honden werkt ideaal als het warm buiten is. Vandeweek heeft Lucca toen het warm was direct ervan genoten, ook kan deze speeltje in de vriezer wat je niet vaak ziet. Wat ik zo goed vindt aan dit speeltje is dat het ook nog eens een goede functie heeft hij masseert namelijk het tandvlees en vermindert tandplak en tandsteen. Dus het werkt ook nog eens goed voor je hond, ook ruikt het naar fruit en niet naar rubber wat de meeste speeltjes doen.

 

img_5785

 

Lucca vond het speeltje in het begin eng, ik dacht: hiervan moet ik een foto maken! Toen ik hem eenmaal ging vullen met water ging hij er direct mee spelen – Mellanie

img_5783

Toch wel interessant!

Conclusie Huisdierplein

Het speeltje voor Honden is helemaal goedgekeurd door Lucca, óók is het zeker een aanwinst om in je ‘speelmand’ te hebben. Ja, wij hebben er een! Lucca kan zo iedere keer iets leuks eruit pakken en zo pakt Lucca de laatste dagen deze leuke watermeloen. Bedankt Huisdierplein voor het vertrouwen in Lucca de Hond. Lucca is er helemaal blij mee!

Link & Prijs

Rosewood Biosafe Watermeloen 20 cm / Link / Nu 31% korting: € 7,95 ,-