bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Vandaag kwam ik iemand tegen.. die mij aan het denken zette!

Hi, lieve volgers van LuccadeHond. Vandaag kwam ik een verkoopster tegen naast de supermarkt. Niks bijzonders, maar normaal zal ik zeggen ‘Nee, geen interesse’ of ik loop door. Maar voor het eerst werd ik getriggert ook omdat het voor een goed doel was: een doel die mij raakt.

Zelf heb ik al 4 jaar PTSS: Post Traumatische Stress Stoornis. Waardoor ik nachtmerries heb en vooral thuis zit met mijn gedachtes. Daarom heb ik 4 jaar geleden een hond genomen, zodat ik wat vaker naar buiten zal gaan..

Dat gebeurde ook, van een klein ommetje. Tot een wandeling in het bos. En eerlijk: ik ben er nog steeds niet maar ik weet wel dat er meerdere mensen zijn die ook hier last van hebben. En dat is niet niks!

Nou kwam ik zoals ik zei een verkoopster tegen van: ” Hulphond Nederland ”

Hulphond Nederland helpen mensen die het zelf niet kunnen. Zo hebben ze honden met: ADL-hulphond, PTSS-hulphond, Epilepsie-hulphond. Eigenlijk kan een Hulphond jou overal bij helpen bij de mensen die niks meer kunnen.

Hulphond Nederland over zichzelf:

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Onze hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Hulphond Expertisecentrum onderscheiden wij ons met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond.

Hulphond Nederland vraagt dan ook iedereens steun: een kleine bijdrage, vrijwilligers, zakelijk en particulier.

 

 

* Dit artikel is NIET gesponsord. Ik vond dat ik deze mevrouw een steuntje in de rug kon geven met dit artikel!

Bron foto: Sterkliniek
Bekijk ook

3 Reacties

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd