Ik zou alles doen voor mijn hond

Ik kan in duizend woorden omschrijven hoeveel mijn hondje voor mij betekend: onwijs veel! Hij maakt me sochtens wakker en wij slapen samen. Mijn hondje heeft mij geholpen, en ik zal ook alles voor hem doen! Toen ik mijn hondje kreeg had ik PTSS. Ik had al jaren een kat: Pepe. Ik hielt van mijn kat totdat hij mij zeker vijf keer aanvloog, en twee keer het ziekenhuis in joeg.

Was het genoeg. Mijn kat was jaloers als ik mijn moeder als een knuffel gaf haalde hij mij open. Tot dat hij me zo aanvloog dat hij me dood wilde hebben. Ik zag dat in zijn ogen. Wat ik een andere kat nooit heb zien doen. Heel eng… ik moest hem naar het asiel brengen met pijn, pijn in mijn hart. Want ik ben gek op dieren!

Daarna vond ik het moeilijk om nog een huisdier te nemen. Ik was bang bang voor katten en andere dieren. Ik vond eigenlijk honden vroeger altijd vies en irritant. Dit veranderde helemaal.. ik bleek een hondenmens! Ik wist het niet, maar mijn hondje is zo lief en helpt je als je het moeilijk hebt. Toen ik PTSS kreeg wilde ik niet meer ik had nergens zin in.. ik had geen vut meer voor alles. Mijn hondje hielp me er van af. Daar ben ik hem zo dankbaar voor! Ik zal alles voor hem doen! Hij heeft mij geholpen, en helpt mij nog steeds. Ik hou van mijn hond. Mijn vriend.

 

IMG_20160105_143025

Zouden jullie ook alles doen voor je hond?