In de Media

LUCCA-RTL-NIEUWS

RTL Nieuws Weekend Magazine

Yay! Lucca staat op de RTL Nieuws website: https://www.rtlnieuws.nl/weekend-magazine/2017/weekend-magazine-editie-47-2017#2616131 Dit wordt er over Lucca de Hond verteld: 

” Mellanie Frerichs (23) uit Rijswijk durft eindelijk weer naar buiten dankzij haar Cavalier King Charles-spaniël Lucca (4). ‘Dankzij Lucca ben ik van mijn angsten af. ”

bungalowspecials

Bungalowspecials Reisblog | in de Top 3 hondenblogs!

Yay! Lucca staat op: http://blog.bungalowspecials.nl/top-3-hondenblogs/ Dit wordt er over Lucca de Hond verteld: 

De kleine Lucca brengt plezier op beeldschermen sinds 2013. Lucca is een vrolijke Cavaliër King Charles Spaniël die zeer positief in het leven staat. Op de blog deelt Lucca dagelijks haar avonturen. Hier leest u verschillende tips en tricks die zeer goed van pas kunnen komen. Het baasje van Lucca, Mellanie blogt zeer frequent over het leven van Lucca. Zo blijft u op de hoogte van alle avonturen van het beestje.”

Luccadehond

Vermelding BesteBloggers.nl

Een van de grootste bloggers lijsten van Nederland, heeft mij uitgeroepen als (in 2016, 2017) http://www.bestebloggers.nl/blogger-luccadehond :

Nummer 1: Nederlands Beste Dieren Blogger

Nummer 3: Nederlands Beste Lifestyle Blogger

IMG_1630

ING BANK

Op Den Haag Centraal werd ik gefilmd voor een filmpje voor ING Nederland om een Apple Watch te winnen. Ik kom in het filmpje voor en mijn hondje Lucca die tegen een Robot Hond blaft. Het filmpje is terug te vinden op de Facebook pagina van ING Nederland. Of hier.

bloggerlist

Vermelding Bloggerslist

Lucca staat vermeld met zijn blog op Bloggerslist. Een lijst met verschillende soorten bloggers op een rijtje. https://bloggerlist.nl/bloggers/lucca-de-hond/ Zo staat hij vermeld:

” Hi! Ik ben Lucca de hond, een Cavaliër King Charles Spaniël die elk moment van de dag geniet van het leven. Ik ben op dit moment 4 jaar. Op deze blog wil ik om de twéé dagen een update plaatsen over Lucca, ook geeft mijn baasje Tips en Tricks over honden zo blijf je altijd bij! ”

bloggerlist

Vermelding Bloggerslist

Lucca staat vermeld met zijn blog op Bloggerslist. Een lijst met verschillende soorten bloggers op een rijtje. https://bloggerlist.nl/bloggers/lucca-de-hond/ Zo staat hij vermeld:

” Hi! Ik ben Lucca de hond, een Cavaliër King Charles Spaniël die elk moment van de dag geniet van het leven. Ik ben op dit moment 4 jaar. Op deze blog wil ik om de twéé dagen een update plaatsen over Lucca, ook geeft mijn baasje Tips en Tricks over honden zo blijf je altijd bij! ”