Lucca kreeg een Kerstpakket van ChristmasDogs.nl + Win een Kerstbox!

De meeste mensen krijgen ieder jaar een kerstpakket van hun baas, waarom krijg ik dan ook niet  honden van hun baasje een kerstpakket?  Laatst kreeg Luca een leuk berichtje om een kerstpakket uitproberen die speciaal voor honden is gemaakt. De webshop sprak lukken heel erg aan zijn we twee verschillende soorten kerstpakketten voor honden paar allemaal leuke producten in zitten  en handig zijn en leuk te gebruiken tijdens de kerstdagen. We mogen wel eens onze honden verwennen met iets lekkers. Benieuwd wat er in dit pakket zit? Kijk dan vooral eventjes verder! 

Je mag best je hondje verwennen!

Eigenlijk is het best logisch, een kerstpakket voor honden die zelfs ook nog is bruikbaar is voor tijdens de kerstdagen met allemaal lekkere snoepjes, speeltjes en botten voor je hond. Als je dat al tegen Lucca zegt maak je hebt natuurlijk gelijk blij en heel veel andere hondjes. Daarom schreef ik dit artikel want we mogen onze honden best wel verwennen tijdens de kerstdagen. Althans dat vind ik en Lucca!

 

Wil je jouw hondje ook verwennen met zo’n pakket? Dan zou ik zeker zo’n pakket aanschaffen het is zeker de moeite waard en je onder zie je waarom.

 

 

Toen ik het doosje openmaakte met alle spulletjes er in stond Luca direct naast me ruik ze al gelijk de geur van de speeltjes en de snoepjes die in het pakket zitten. Daarom maakte ik tegelijk ook de box openen gaf gelijk een bordje aan Luca en dan direct mee naar zijn mand en naar En gaf gelijk een botje aan Lucca en dan direct mee naar zijn mand en na dagen is hij er nog steeds mee zoet.

Wat vindt ik van dit concept

Dit bedrijf heeft luxe kerstgeschenken en een kerst box samengesteld met luxe merken. Ook richten ze zich op rassen en het formaat van het hond ze dat je niet een andere box opgestuurd krijgt. Zoals je hierboven kunt zien zit in een hele leuke verpakking ingepakt  en is ook leuk om uit te pakken tijdens de kerst zelf wat het lijkt net alsof het een cadeautje is.

Ze verkopen deze kerst geschenken in twee formaten een kleine en een grote variant in allebei zit allebei wat lekkers voor je hond en is natuurlijk samen gesteld op de formaat van de hond. Ik vind het heel leuk bedacht want zo verwen je niet alleen jezelf tijdens de kerstdagen maar gun je hond ook nog iets leuks. Zoiets Luca nog steeds hartstikke blij met alle dingen die in de verpakking zitten, er zit zelfs een honden biertje in die tijdens de kerstdagen aan de hond gegeven ben benieuwd hoe hij hier op gaat reageren! Natuurlijk zit hier geen alcohol in, superleuk gedaan!

WIN WIN WIN

Omdat het al vrijwel snel kerst is, ga ik hem ook heel snel verloten. Reageer dan ook het liefst voor de 20ste!

20 december 2016. Ontvangt de winnaar/winnaresse een mail in haar inbox (indien een geldig e-mailadres ingevuld)

 

 • Nibras Al-Saor 16 december 2016 op 15:25

  Ik maak heel graag kans op dit kerstpakket voor onze lieve golden retriever Diaz !
  Ze is nu 16 maanden en het is dus haar 2e kerst bij ons. Ze is superlief en ze is beste vriendjes met ons zoontje van 6 !
  De sint had ook pakjes voor haar bij, hopelijk de kerstman ook.

 • Zina helping dog 16 december 2016 op 16:11

  Zou geweldig zijn moest ik dit winnen voor Zina. Nu ze geblesseerd is door het ongeval zou dit het ideale cadeau voor haar zijn. Ook ideaal om voor haar eerste kerst dit onder de kerstboom te leggen.

  Fingers crossed

 • Pol Goethals 16 december 2016 op 17:21

  De honden zijn een deel van ons leven en verdienen dus ook een pakje onder de kerstboom.

 • Elise 16 december 2016 op 19:09

  Ik zou dit kerstpakket graag voormee ons lieve hondje Nuca willen winnen. Nuca hebben we geadopteerd uit, Spanje waar ze, aan haar lot was overgelaten..

 • Beppie ebeltjes 16 december 2016 op 21:26

  Ik wil graag voor me hond Luna dit pakket winnen. Zit vanaf november al in het gips waardoor ik geen lange wandelingen meer met haar kan maken. Vandaar dat ze wel even goed verwend mag worden. Email b.ebeltjes88@hotmail.com

 • Jolanda 16 december 2016 op 23:10

  Ik doe heel graag mee voor onze knuffelbeer Dustin (Amerikaanse bull van 11 jaartjes oud) gewoon omdat het de allerliefste hond is die ik ken onze 4 dochters zijn gek op hem en hij op hun.

 • lisa 19 december 2016 op 18:37

  ik gun me hond dit kerstpakket omdat hij een hele lieve cavalier king charles spaniel is en hij niks krijgt van mij voor kerst omdat ik er geen geld voor heb

 • Siska 20 december 2016 op 06:44

  Ik zou graag een kerstpakket winnen voor onze lieve hond Boomer. Het is ook een Boomer dus maar hij was 8 maanden toen wij hem kregen en had deze “originele” naam al. boomer is de liefste hond van de wereld maar soms ook heel ondeugend en eigenwijs.
  Gelukkig luistert hij wel veel beter als in het begin.

 • Linda de Nijs 20 december 2016 op 13:17

  Dit is een mooi pakket voor onze James , want hij is gek op bier en friet !

 • Anja 20 december 2016 op 14:05

  Geweldig, Ik duim heel hard voor onze vijf honden: Lizzy, Minnie, Snoopy, Puppie en Daisy

 • Noortje de Vries 20 december 2016 op 15:52

  Hoii!
  Ik heb je facebook pagina en die van christmasdogs geliked.
  Ik zou dit pakket graag willen geven aan mijn moeder. Niet omdat ze een hond is hahaha maar meer omdat wij eind juli een puppy (Jack Russel) hadden gekocht. Pip was 8 weken oud toen we haar haalden en bij 15 weken hebben we haar moeten afgeven. We hebben dus in totaal 7 weken van de puppy mogen genieten… Getroffen door een variant van Pravo… binnen 2 dagen was het gebeurd. Mijn moeder was in zak en as omdat ze in die 7 weken zo’n hechte band had gekregen en toen ineens weg…

  Nu hebben wij sinds begin deze maand een nieuwe pup, ook een Jack Russel en ze heet Yuna. Ik had haar gezien en ik had mijn moeder met haar verrast. Mijn moeder is weer helemaal blij en kan haar geluk niet op. Ze is nu ook weer een stuk vrolijker wanneer ze thuis komt en ik zou haar graag met kerst nog een keertje extra willen verassen met dit kerstpakket voor Yuna!

 • Annie Dewitte 20 december 2016 op 21:08

  Voor onze lieve hond ! We hebben haar nog maar 1 maand en ze komt uit het asiel.
  Ze zal kerst en oud en nieuw dus gezellig bij ons thuis kunnen vieren. We gaan haar echt verwennen met pakjes en koekjes. En hopelijk ook met deze super kerstbox 😉