Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Kijkt jou hond je ook aan, terwijl ze hem/haar behoefte doet?

Tja, een onsmakelijk onderwerp zul je zeggen. Klopt.. maar toch is het handig om misschien dit artikel te lezen. Want jou hond doet dit waarschijnlijk ook! Je hond die je aankijkt terwijl ze hun behoefte doen. Lucca de Hond doet dit ook.. maar waarom doen ze dit nou eigenlijk? Ik ging op onderzoek uit..

Onsmakelijk, maar toch handig om te weten..

Het was wel een hele onsmakelijke onderzoek, maar toch nodig. Waarom zul je zeggen? Nou jou hond doet dit waarschijnlijk ook, maar waarom? Ik zocht het internet op waarom ze dit nou eigenlijk doen. En het antwoord is waarschijnlijk anders dan dat je waarschijnlijk dacht..

FullSizeRender

Op het internet kwam ik vele onderzoeken tegen.. maar iedereen was het wel met elkaar eens. Je hond kijkt je namelijk aan omdat hij op het kwetsbaars is terwijl hij zijn behoefte doet. Je hond is dan op zijn hoede, en maakt zich eigenlijk zorgen over zijn/haar baasje.

Je hond kan zich op zo’n moment totaal niet verweren, en daarom kijkt hij je aan om er zeker van te zijn dat alles goed is.

Voortaan dus normaal reageren als je hond zijn of haar behoefte moet doen, het is normaal. En geef hem een vertrouwd gevoel dan komt alles goed!

Gek eigenlijk toch, dat honden dit doen?
Andere verhalen

1 Reactie

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd