Kleine update over Lucca de Hond!

Lieve lezers van Lucca de Hond. Schrik niet, nee ik ga niet stoppen. Maar je zult wel merken dat op deze blog afgelopen dagen niks is geplaatst. Ik heb de laatste tijd wel laten merken dat ik het druk heb. Op mijn eigen blog, en met allemaal andere projecten. Vandaag geef ik je een update met hoe-of-wat er nu met deze blog gaat gebeuren!

Druk, Druk, en nog eens Druk..

2 weken geleden kregen mijn ouders een huis toegewezen. Er moest ontzettend veel gebeuren, en daar was ik en ben ik nog steeds mee bezig. Nu ik zelf (baasje van Lucca de Hond: Mellanie), ook een huis heb toegewezen gekregen gaat Lucca bij mij wonen. Ook daarin moet geklust worden, dit moet allemaal voor 31 mei af zijn. Dus eigenlijk is het een soort van achtbaan waarin ik ben beland: 2 huizen, waarin flink nog moet worden geklust moeten binnen nu en 2 weken af komen.

Dit komt uiteraard goed, dat begrijp je wel. Maar ik heb ook nog eens 2 blogs in de tussentijd bij te houden. Dus ik heb besloten even een break te nemen, tot 31 mei geen blogs! Nadat ik ben gesetteld rond 13 juni komen er weer blogs online! Het kan eerder.. maar dat is nog niet helemaal zeker.

Ook blog ik zelf op mijn andere blog: Mellaah.nl daarop plaats ik elke dag een update, hierop weet ik nog niet helemaal wat ik er mee aanmoet. Ik denk dat ik het wel red, maar als dat niet zo is kun je dat uiteraard in een update op Mellaah.nl vinden!

Tot dan! Voor updates van nieuwe artikels kun je terecht op de Facebook-pagina van Lucca de Hond