Het leven van mijn hond Lucca

Wat is hond zijn heerlijk, vandaag ook ik heb heerlijk geslapen. Op de bank, in bed, en op de grond wat lag dat heerlijk. Oja, ook op balkon daar was het vandaag heerlijk warm. Terwijl iedereen om mijn heen druk was lag ik heerlijk te genieten van mijn droom. Vandaag neem ik je mee met wat ik meegemaakt heb!

Mijn bazinnetje wilde graag opruimen, ik dacht er anders over.. kan ik me vandaag toch nog niet even omdraaien? ik lig zo lekker in bed. Toen ik eenmaal wakker werd (best laat) rekte ik me uit en at mijn Hamburger (eten waar alles in zit), en daarna liep ik rondjes om mij baasje heen. Ik wil uit! Ze moest zichzelf nog eerst opmaken, daarna ging ze zelfs nog eten 🐶

Het zat niet mee maar uiteindelijk liep ik buiten. Heerlijk die wind door mijn haren, het was lekker weer!

 

– voor de bron, klik op de foto

 

Daarna moest ik wachten, wachten op mijn ouders Mama en Papa ze kwamen klussen.. mama zei al dat ze kwamen, alleen duurde het nog zo lang!!

Ik was zo blij dat ik ze weer zag, toen ze klaar waren moest ik alweer avondeten, heerlijk! Daarna heb ik gechillt op de bank, ik lig hier heerlijk te slapen.

Strakjes ga ik weer UIT! Maar nu nog even slapen…. 💤💤

 

  • Mellanie 10 juli 2016 op 09:16

    Leuk! X