Loopsheid neemt vrijheid af

Ze zeggen altijd dat je maar beseft wat je hebt eens het er niet meer is. Al meer dan een week moet ik zonder jou functioneren. Het loops zijn maakt je een andere hond, de zin om buiten te komen of om te helpen is wat aan de lage kant. Een echte vrouw 😉

Dit heeft heel veel invloed op mezelf, het is voor mij een rot periode. Een tijd waar ik wel zou kunnen janken voor het kleinste ding die verkeerd loopt.

Ook een periode waar het besef komt dat je een must geworden bent in mijn leven. Zonder jou lukt het mij niet meer. Je brengt kleur, vreugde en liefde in mijn leven. Je bent mijn maatje en steun geworden.

De dingen die je voor mij in het dagelijkse leven al doet zijn echt onmisbaar geworden, dat ik je nodig heb en dat we een goed team zullen worden ben ik nu 1000 x meer zeker van.

Zina mijn knappe lieve meid, dat we maar vlug weer samen op stap kunnen gaan en onze avonturen en doelen kunnen verder waarmaken. Wij als team!

A lot of love,
Laeticia