Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Lucca de Hond Favorieten Items!

Ik kan wel zeggen dat Lucca heel erg verwend is, maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg omdat ik heel erg van mijn Hondje Lucca hou. Ik heb een aantal leuke items gezien die ik graag met jullie wil delen.

Ik heb een paar leuke items voor Lucca op een rijtje gezet. Ik hou van ViaDierenwinkel, en vandaag zet ik daarom ook een paar leuke items voor jullie op een rijtje, benieuwd wat? Kijk vooral eventjes verder!

lief-hondenkussen-lounge-stoer-blauw-100x70-cm-1

Lief! Hondenkussen

Hoe stoer is deze kussen! Lucca ligt heel graag op een kussen, dus dit is helemaal perfect!

Link – € 61,95

petsafe-eatwell-automatische-voerbak-voor-vijf-maa-1_6756

Petsafe Eatwell

Hoe handig is dit systeem?! Dit systeem is ontwikkeld voor 5 maaltijden, en draait dus rond wanneer je hond een andere maaltijd wilt. Ik denk dat het meer handiger is voor het baasje dan voor de hond! Maar ik vind het wel een heel handig systeem!

Link – € 49,95

happy-pet-migrator-pluche-wilde-eend-24-cm-1_3234

Happy Pet Pluche

Ik geef Lucca natuurlijk geen echte eend! Deze neppe eend vind ik supergrappig. Lucca is namelijk gek van Pluche beesten hij is er altijd meer zoet mee dan een simpele touw. Dus dit staat zeker op Lucca’s verlanglijstje!

Link – € 5,99

Alle items komen van ViaDierenwinkel, deze webshop vind ik superleuk voor items voor de hond maar ook voor bijvoorbeeld de kat! Ik heb hier al meerdere malen bestellingen geplaatst, en dat ga ik binnenkort zeker weer doen!

Heb je al eerder gehoord van ViaDierenwinkel?
Andere verhalen

2 Reacties

  • 2 jaar geleden

    Mijn labradors zijn grote fan van het eenden speelgoedje!!
    Helaas is onze pluchen eend recent overleden 🙁 !

    Groetjes!

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd