Lucca de Hond Fotoboek van Saal Digital!

Zoals je wel inmiddels weet heb ik al een tijdje twee blogs. Mijn tweede blog heb ik speciaal voor mijn hondje Lucca aangemaakt. Ik was zo trots op mijn hondje dat ik de tips en tricks hoe ik dingen aanpak in een blogvorm heb aangemaakt. Waar ik super blij mee ben! Zo review ik vandaag een Fotoboekje speciaal voor mijn lieve hondje Lucca!

Mijn lieve hondje

Lucca is een super lieve hond, hij is niet zomaar een hond. Nee.. Lucca heeft me van me PTSS bijna helemaal af geholpen. Hij hielp mij in een hele moeilijke tijd in mijn leven, waar ik super blij mee ben. Dus als ik iets terug voor hem kan doen, doe ik dat zo heb ik al een blog aangemaakt en krijg ik allemaal leuke items speciaal voor hem. De blog waar ik het zojuist over had is de enigste echte allereerste Hondenblog van Nederland.

DSC00386

Saal

Toen ik deze Fotoboek van Saal Nederland binnen kreeg werd ik blij. Sowieso vind ik dat je leuke momenten in het leven vast moet leggen. De ene doet het in Tattoo vorm of bijvoorbeeld een fotoboekje zodat je het terug kunt kijken wanneer je dat wilt. Allereerst ging het maken van het fotoboekje heel eenvoudig.

Ik moet zeggen van de Fotoboeken die ik de laatste tijd heb getest: dat dit echt wel de fijnste software van allemaal heeft. Bij het maken van de Fotoboek kun je kiezen tussen Templates of je maakt een eigen ontwerp. Er was zoveel keus tussen de Templates, als bijvoorbeeld de thema’s of je kunt voor gewoon naturel kiezen. Met tekst of zonder tekst.

Hoe maak je zoiets?

Het was eigenlijk vrij makkelijk om een eigen fotoboek te ontwerpen. Zelf koos ik voor een hardcover fotoboek 28×19 cm met een matte, gewatteerde kaft en glanzende fotopagina’s dit vond ik zelf ook het mooist.

De fotoboek kwam al vrij snel binnen, ik vraag het me eigenlijk af: het duurt toch een tijdje voordat het is gedrukt? Hoe kan het eigenlijk al binnen een week op je deurmat liggen? Mijn complimenten hoor trouwens. De kleuren springen er echt uit in de boek. Ik vind het persoonlijk echt een mooie fotoboek. Zo kun je je herinneringen makkelijk in een boekje terug vinden, en dat vind ik er ook zo leuk aan.

Kennen jullie al Saal Digital al?

klik hier om naar Saal Digital’s website te gaan