Lucca de Hond is blij met zijn nieuwe telefoonhoesje!

Hi lieve hondenvriendjes! Het is eventjes een tijdje geleden. Dit komt omdat mijn baasje ziek was, en zichzelf nog steeds niet optimaal voelt. Zodra ze zichzelf weer beter voelt zal ze vaker bloggen op Lucca de Hond, want op haar eigen blog blogt ze nog wel iedere dag. Even dat terzijde: Lucca kreeg laatst een leuk mailtje van GoCustumized een webshop waar Mellanie zijn baasje in het verleden vaker heeft mee samengewerkt. Dus Lucca wilde uiteraard ook daarmee samenwerken! Benieuwd naar wat Lucca van het hoesje vondt? Kijk dan vooral eventjes mee..

Wat vond Lucca ervan?

Lucca kreeg dit aanbod, en zijn baasje Mellanie vondt het een leuk idee: een hoesje met een foto van Lucca de Hond. Lucca mocht er zelf eentje uitzoeken en zag al gauw een leuk Houten Hoesje in hun webshop voorbij komen. Ja, het was een keertje wat anders dan een normaal telefoonhoesje.

Toen Lucca het hoesje binnenkreeg zag hij en zijn baasje al direct dat het eindelijk een mooi hoesje was. Lucca ging er direct aan ruiken, tja het was natuurlijk nieuw!

Het Houten Hoesje is qua kwaliteit stevig, en is netjes afgewerkt. Wij zijn er zo over tevreden dat wij het zeker beter vinden dat een plastic hoesje waar sneller krassen op komen. En met een houten hoesje heb je dat al veel minder.

Bij Gocustomized kun je o.a. iphone 6 hoesje ontwerpen, en zelfs telefoonhoesje met eigen foto hoesjes kun je daar ontwerpen! Zeker een kijkje waard dus.

Lucca en zijn baasje zijn blij met hun nieuwe telefoonhoesje, bedankt Gocustumized! 🙂