Lucca de Hond bedankje van Platinum!

Laatst kreeg Lucca de hond natuurlijk super fijne proefverpakkingen opgestuurd van Platinum. Daarna kreeg Lucca nog een mail: of hij nog meer uit wilde testen namelijk nog meer eten en snoepjes! Natuurlijk zei Lucca ja, waarom nee zeggen tegen snoepjes? En vandaag neem ik met jullie Lucca’s bedankjes door..

Waarom Platinum?

Platinum droogvoer bevat minstens 70 procent vers vlees, Lucca vond het heerlijk omdat het ook nog een aantal andere ingrediënten in zaten zoals rijst, maïs en/of aardappels alsook hoogwaardige koudgeperste oliën, kruiden, vitaminen en mineralen.

Wat kreeg Lucca opgestuurd?

Lucca kreeg natte, droge brokjes en een heleboel fit sticks (die Lucca heerlijk vindt!) van Platinum. Platinum vroeg aan mij of Lucca ook de natte voer uit wilde proberen, helaas was dit geen succes.. ik bespaar je de details maar ik heb vandeweek een slapeloze nacht gehad omdat Lucca midden in de nacht naar buiten wilde. Ik denk dat Lucca moest wennen aan de Natte voer omdat hij altijd gewent is om alleen Hamburgers te eten (daar zit alles in wat een hond nodig heeft)

Alsnog ga ik het vandeweek proberen om de natte voer te geven. De brokjes daarintegen vond Lucca wel errug lekker! En de Fitsticks krijgt Lucca als hij een grote hond is geweest, en ze zijn ook nog eens heel goed voor je hond.

Prijs & Link:

14,90 en is o.a. verkrijgbaar hier: Food & Pets en in gespecialiseerde dierenwinkels