Lucca’s favorieten uitgaansplekken

Ik denk dat elke hond er wel van houdt om uit te gaan. Als je het woordje al hardop spreekt staat Lucca al bij de deur. Ze vinden het geweldig! Elke hond vindt het geweldig om te horen als hij uit gaat. Lucca woont met mij in Rijswijk dichtbij Den Haag, hiervoor hebben wij in Zoetermeer gewoond dus we hebben veel favorieten plekjes verzameld. Vooral een bos is geweldig, want het is een speciale Hondenbos.

Ik heb er een paar voor jullie op een rijtje gezet:

Balijbos, bij Zoetermeer.

Lucca’s absolute nummer één! De Balijbos, waarom? Dit is namelijk een hele grote hondenbos. Waar heel veel andere honden spelen. Lucca en ook bij vinden het Balijbos echt geweldig. Je heb hele grote velden waar honden mogen spelen, loslopen en lekker rennen. Het bos vinden wij ook geweldig er zit daar een Boederij ( een grote, nergens anders gezien ). Waarbij je veel dieren kunt bekijken. Het Balijbos is in de buurt van Het Geertje. Sommige mensen kennen die Boederij wel. Balijbos ligt in Zoetermeer, en is achter een normale woonwijk wat je ook niet verwacht.

Rijswijkse Bos, Rijswijk

Nu wij in Rijswijk wonen lopen wij ook graag hier buiten. Hier aan de overkant zit de Rijswijkse Bos. Niet een hele grote bos zoals de Balijbos maar toch heel leuk. Je hebt twéé bossen hier in Rijswijk maar ik kan ze allebei wel aanraden.

Zuiderpark, Den Haag

Vroeger woonde ik in de buurt van het Zuiderpark. Dat is een grote bos waar je je hondje ook kunt uitlaten. Een nadeel is wel dat je niet overal met je Hond mag lopen. En het Balijbos vrijwel overal, maar in deze bos kan je hond ook wel zijn/haar energie kwijt! En daar gaat het om…

Welk bos laten jullie altijd je hond uit?