Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Mijn Lucca de Hond hondenketting!

Ik kreeg voor Lucca de Hond een superleuk pakketje opgestuurd. Het is eigenlijk niet ‘voor’ Lucca maar eigenlijk voor het baasje! Een mooie aanwinst: een mooie ketting met Lucca de Hond’s naam erin gegraveerd. Benieuwd of ik hem mooi vind? Lees dan vooral eventjes verder..

Ik koos voor een kinderketting bij Names4Ever nu denk je vast: Kinderketting? Ja, dit komt omdat ik weg was. Weg van deze mooie ketting, kijk vooral eventjes verder:

Names4Ever

Ik kreeg de ketting opgestuurd, zelf koos ik voor een ketting met 45-50 cm lang. De ketting kun je zelf kiezen dus ik koos voor een volwassen ketting, je kunt natuurlijk ook voor een kinderketting gaan maar dat is jou keus. De hangertje is daar in tegen wel een kinderhanger, dit vind ik niet erg hij past namelijk perfect!

IMG_5500

De ketting is heel mooi ingegraveerd. Je kunt zelf natuurlijk je eigen naam kiezen, en je kunt ook normale kettingen maken. Zelf koos ik voor een hondenketting eerst wilde ik voor een ‘normale letterketting’ gaan, alleen wilde ik iets aparts iets wat niemand anders had. Daarom koos ik voor deze hondenketting van Names4Ever. Deze ketting is bovendien helemaal niet duur, je kunt deze ketting namelijk al voor  18,95 krijgen.

IMG_5510

IMG_5507

Ik ben superblij met deze simpele maar toch hele mooie ketting. Ik kan niks anders zeggen, hij is heel erg mooi! En ik denk daarom ook dat de foto’s voor zichzelf spreken, toch?! Ik ben heel erg blij met hoe de ketting is geworden, bedankt Names4Ever ik kan niks anders zeggen: de ketting maakt echt me dag weer goed!

Prijs & Link:

28,95 voor maat 45-50 cm / Link

Wat vinden jullie van deze ketting?
Andere verhalen

2 Reacties

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd