Over

3BD4EB89-BC4D-4391-94EE-4D309CEA00D1
8D038FEC-4610-4FD9-AF44-A1E5BB7C3DF3
IMG_7746

Hi! Aangenaam kennis te maken..

En welkom op mijn Hondenblog. Ik heet Lucca en ben 4 jaar (geboren op 25-03-2013). Ik ben een Cavalier King Charles SpaniĆ«l ik geef tips hoe je het beste kunt eten, slapen en eten. Mijn baasje geeft jullie ook tips mijn baasje vind dat deze blog ook vooral een informatieve blog moet worden.Ā Bijvoorbeeld de leukste dierenwinkels, het gedrag van de honden, en waar je het beste terecht kunt als je hond ziek is of de goedkoopste dierenartsen die er zijn hier in Nederland.

Ik ben Mellanie Frerichs, de vrouw achter de blog Luccadehond.nl en Mellaah.nl. Ik ben 23 jaar ik schrijf op Mellaah.nl elke dag over beauty, lifestyle en fashion en persoonlijke onderwerpen. Sinds mijn 15de maak en ontwerp ik website’s voor bedrijven en particulieren. Verder hou ik me ook erg bezig met Fotografie.

Hoe Lucca in mijn leven kwam

Vooral in drukke winkelcentra’s krijg ik meestal een aanval. Sinds mijn 18de heb ik er ook PTSS bij gekregen door een trauma wat ik heb opgelopen. Ik heb er mee leren omgaan, maar moet alles wel aanpassen ik kan niet zomaar naar buiten gaan. Het beheerst mijn leven. Door een hond te nemen: Lucca de Hond kwam ik steeds vaker buiten, ik ben nu zo goed als van mijn PTSS af.

Op deze blog delen wij alles voor de Hond, Reviews en nog veel meer Hondentips op een rijtje maar willen wij ook bijvoorbeeld de lokale dierenarts recensies en de leukste dierenwinkels. Alles is te vinden op Luccadehond.nl

Sinds mijn 15de heb ik last van Angstaanvallen. Vooral in drukke winkelcentra’s krijg ik meestal een aanval. Ik heb er mee leren omgaan samen met Lucca, maar moet alles wel aanpassen ik kan niet zomaar naar buiten gaan. Het beheerst mijn leven. Ook schrijf ik hier vaker over.

Wie is Lucca?

Lucca heeft me geholpen naar buiten gaan, daarom vond ik dat Lucca ook een blog verdiende. Ik probeer hier zoveel en zo vaak mogelijk te bloggen. Natuurlijk heb ik het naast deze blog ook druk met mijn eigen blog: Mellaah. Maar, maak je geen zorgen! Lucca blijft altijd bestaan. Lucca is de aller-eerste hondenblogger van Nederland, en meerdere landen. Sinds dat Lucca een blog aan heeft gemaakt kwamen er direct meerdere bloggers. Maar Lucca blijft toch altijd nummer 1 en daar zijn wij (Mellanie en Lucca) trots op!