Lucca kreeg een doos vol met Hondenitems opgestuurd, om blij van te worden!

Lucca kreeg laatst een super leuk mailtje: hij mocht een dekentje uitproberen. Nou kreeg Lucca de Hond toch nog iets meer dan een dekentje.. hij kreeg namelijk een hele doos met allemaal hondenitems opgestuurd! Veel om uit te proberen dus, benieuwd naar wat Lucca opgestuurd kreeg? Lees dan vooral eventjes verder..

Hondenitems om blij van té worden!

Laatst kreeg Lucca een mailtje van Pejediertotaal, een webshop met allemaal verschillende dierenitems. Lucca kan natuurlijk tegen iets lekkers, en speeltjes géén nee zeggen. Lucca sprong dus al gelijk een sprongetje in de lucht: want het is….

  • Pakjestijddddddd!

 

 

Je kunt wel zien aan Lucca’s stemming dat hij heel erg blij is met deze hondenitems. Zó blij dat baasje eigenlijk geen foto meer kon maken, Lucca pakte eigenlijk alles uit zijn baasjes handen. Tja, Lucca eventjes geduld…

Uiteindelijk heeft Lucca natuurlijk de pakje kunnen uitpakken, eigenlijk heeft Lucca aan alles lopen snuffelen. Alles is dus uiteraard goedgekeurd! Nu een paar dagen later kan lucca niet afblijven van alle items, de voerbak was vooral super interessant en laat je hond op een speelse wijze zijn voer eten.

De snoepjes zijn natuurlijk hartstikke lekker, en het dekentje werkt goed voor een hond die nat is en moet worden afgedroogt. Lucca is blij!