De GO! (honden)voeding lijn van Petcurean

Als honden blogger krijg je af en toe leuke pakketjes opgestuurd. Zo ook voeding voor je hond, nou is Lucca eigenlijk een soort ‘proef’ konijn/hond omdat hij altijd de nieuwste voeding uit moet testen. Gelukkig gaat het tot nu nog allemaal goed. Laatst kregen wij een mailtje van Petcurean een honden én katten merk met premium kwaliteit voeding.

Waarom geef je droge brokken?

Sommige geven hun hond wel droge brokken, andere gemengd. Het beste is natuurlijk om ze gemengd te geven. Daarnaast zorgen droge brokken voor een goede gebitsverzorging voor de hond (sommige brokken zorgen voor weinig tandsteen). Daarnaast zijn droge brokken goed voor een glanzende huid en zorgen ze voor een goed afweersysteem. Fijn om te weten toch?

 

 

Petcurean

Wie, wat, waar?

Petcurean is een Canadees diervoedingsbedrijf dat het belang van dieren voorop stelt. Met een doctoraat in diervoeding ontwikkelt het familiebedrijf sinds 1999 unieke, gebalanceerde voeding voor honden en katten door het gebruiken van premium kwaliteit, natuurlijke ingrediënten.

Je kunt er verschillende soorten voeding vinden voor je hond (of zelfs kat!). Zo vertelde ik laatst nog dat Lucca een darmprobleempje heeft: en niet alle voeding aan kan. Aan de ene kant is dit juist goed want zo weten we direct of het echt zo gezond is zoals ze zeggen.

Gelukkig heb ik me laten adviseren door Petcurean en kwam de lijn: GO! Premium het beste bij Lucca uit de test. Lucca is ongeveer 11 kilo, en is natuurlijk een Cavaliër King Charles Spaniël. Zo kreeg ik de juiste voeding opgestuurd.

 

Hij was letterlijk (en figuurlijk!) niet weg te slaan bij de voeding, dat we hem wel eventjes moesten vasthouden..

 

GO! Premium lijn

Zo is de GO! lijn van Percurean gemaakt voor honden die moeilijke eters zijn of een granen vrije dieet volgen (voor honden die net zoals Lucca last hebben van zijn darmen). Daarnaast houdt het natuurlijk de hond gezond naast zijn natte voer. Wat ik zo goed vind aan deze voer is dat het hormoon vrij is, dit zie je niet vaak.

Het fijne aan Petcurean is dat ze letterlijk voor iedere soort hond, voeding verkopen. Zo hebben ze een hoge proteïnen lijn, een kleurstofvrije lijn en dan de GO! Lijn voor eters zoals Lucca. Daarnaast zijn alle hondenbrokken voor junior, middel, en grotere honden.

 

 

Wat vindt Lucca?

Het gaat er natuurlijk om of Lucca het voer goedkeurt. Toen de zakken eenmaal binnen kwamen, was Lucca niet weg te slaan in mijn woonkamer. Het was zelfs zo erg dat ik ze maar op tafel moest zetten. Nu heeft Lucca een kast vol met ‘droge brokken’ en kan ik het eindelijk opbergen.

Lucca eet nu meer als een week deze GO! lijn en hij vindt het heerlijk los of gemengd bij zijn eten. Goedgekeurd dus!

 

Klik hier voor meer informatie over de ‘droge brokken’ van Petcurean (e.v.t. ook voor je kat!) en e.v.t. locaties.

 

Hoe berg jij je voeding van je hond op?