Lucca is back + Review van één product van Peticare!

Lucca’s blog heeft een paar weekjes uit gelegen, dit was een foutje van de Hosting. Na wat heen en weer gesprekken te hebben gehad is Lucca de Hond weer online! Het jammere van het verhaal is dat Lucca net een Samenwerking had.. Oeps, foutje.. gelukkig hoefde de blog nog nét niet met spoed online. Lucca kreeg een middeltje opgestuurd tegen mijten, nou heeft Lucca in het verleden hier last van gehad.

Medische producten van Peticare

Vervelend probleem.. en ook niet iets waarover je praat. Toch is het nodig: want de meeste honden krijgen in hun ‘leven’ hier toch ooit last van. Nou zijn er een aantal middeltjes op de markt die hier tegen werken.

Zo kwam ik online: Peticare tegen, een webshop die verschillende producten verkoopt voor honden. Onder andere deze Peticare ‘Petdog’ tegen oormijt en huidmijt. En vandaag neem ik graag dit product met je door, niet omdat het moet..

 

 

Na alle recensies gelezen te hebben, en een goede indruk te hebben gekregen. Kun je dit product makkelijk aanbrengen met het tubbetje wat erbij zit. Qua goede producten valt er eigenlijk weinig te zeggen: het werkt fijn, en het is fijn om in huis te hebben voor je Hond of Kat.

Naast dit product verkoopt Peticare: meerdere producten die ik iedereen kan aanbevelen. Neem daarom eens een kijkje op de site van Peticare.

 

Heeft jou Hond ooit last van mijten gehad? In de reacties gaan we even de schaamte voorbij 🙂 Liefs Lucca.

  • Mellanie 14 maart 2017 op 23:25

    Leuk dat je terug bent!