Lucca en Mellanie maakte zelf Hondenkoekjes! + Win!

Een tijdje terug kregen Lucca de Hond een leuk mailtje in zijn inbox: wij mochten hondenkoekjes zelf maken en uittestten. Lucca zei natuurlijk ja, en het leuke is.. Lucca mag 1 Hondenkoekjes Mix weggeven voor jou hond van Puur Dierenliefde. Een goede webshop met Pure Dierenproducten, en dat vindt Lucca natuurlijk geweldig. Onderaan dit bericht zie je meer informatie over de winactie.. Succes!

Puur Dierenliefde

Sinds 1988 bestaat de liefde voor dieren al, en ze hebben maar één passie: Ze streven ernaar om alleen de allerbeste, puurste en natuurlijkste producten aan te bieden voor je huisdier. Ze hebben echt een passie voor dieren, en dat zie je ook direct aan de webshop zelf. Die vindt je overigens hier.

Lucca houdt van Koekjes

Lucca houdt van Koekjes, Snoepjes het liefste de hele dag door. Door mijn ouders wordt Lucca ook erg verwent, ach je leeft maar een keer.. toch? Natuurlijk is het veel beter als je producten zelf maakt, omdat je dan weet wat er in de koekjes zit. Je wilt niet weten wat ze allemaal in dierenproducten stoppen.. bovendien vindt je hond het net zo lekker!

Omdat wij 3 hondenkoekjes mixen opgestuurd kregen hebben wij de komende tijd zeker genoeg hondenkoekjes. Wij gingen aan de slag met de mixen, en hieronder zie je hoe wij dat deden:

 

img_6141img_6145

img_6143
wachten duurt lang..

img_6147img_6149img_6150img_6153img_6155img_6157

 

Wij mogen één pak Hondenmix om koekjes te maken weggeven… Wat moet je doen?

* Volg me op Facebook (ontvolgen heeft geen zin, ik zie de statistieken)
* Vul een geldig e-mailadres in in de reactie’s

20 december 2016, ontvangt de winnaar/winnaresse een mail in haar inbox.

  • Mary 7 december 2016 op 16:25

    Ik doe mee, leuk!

  • Nibras Al-Saor 17 december 2016 op 22:18

    Koekjes met liefde gemaakt ….
    Voor onze lieve Diaz