Aan de slag met.. Zalmbrokken van Best for your Friend

Meestal probeer ik altijd merken uit te testen die ik persoonlijk nog niet ken: zo kende ik dit merk via mijn dierenspeciaalzaak hier in de buurt. Nou heb ik dit merk nog nooit eerder getest maar ik kende het via hun logo en stijl. Grappig, maar nu kan ik wel als Lucca deze brokken lekker vindt vaker kopen. Benieuwd naar de Zalmbrokken? Kijk dan vooral eventjes verder..

* Producten in dit artikel zijn gekregen.

Wat lust Lucca?

Nou ga ik meestal aan de slag met vlees brokken: kip, eend, vogel eigenlijk alles lust Lucca wel (niet van elk merk). Zo kun je Lucca toch wel een kieskeurige hond noemen qua merken, het hoeft echt niet een duur merk te zijn om goed te zijn néé Lucca gaat voor lekker eten. Eigenlijk waar baasje ook van houdt.

Waarom Zalmbrokken?

Nou kon ik dus weer kiezen tussen verschillende brokken. Maar omdat Lucca genoeg vleesbrokken heeft, en nooit visbrokken uit heeft geprobeerd. Leek het mij de uitgelezen kans om dat nu dus juist wel te doen.

 

 

Waarom Best for your Friend?

Zo kreeg ik laatst een mailtje van Best for your Friend: Lucca mocht dus kiezen tussen verschillende brokken. Wat mij dus juist aansprak aan dit merk is dat ze zich inzetten voor de darmflora van de hond. Nou weten jullie inmiddels dat Lucca nogal last heeft van zijn darmen als hij slechte voeding binnen krijgt.

Best for your Friend verkopen brokken met unieke samenstellingen: alles wordt vers verwerkt maar er wordt ook verschillende groenten en fruit toegevoegd. Dit zie ik persoonlijk niet vaak terug.

Ze concentreren zich dus op een goede darmflora, organen en een zachte vacht van de hond. De brokken zijn vrij van tarwegluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is dus een verantwoorde keus voor je hond, als je het zo bekijkt.

Nou kan ik mijn hond geen proef-hond noemen: maar als de brokken niet goed zijn wordt Lucca direct ziek. Daarom heb ik mezelf voorgenomen, als bepaalde brokken niet goed aanslaan zeg ik dit dan ook op Lucca’s blog. Maar ik kan je alvast zeggen: de brokken zijn goedgekeurd hoor…

 

 

Aan de slag met de.. Zalmbrokken

Best for your Friend verkoopt dus kip, lam en zalm brokken. Wat mij direct opviel waren de zalmbrokken: een mooie zak met daarop een verse zalm afgebeeld. Nou zegt een zak meestal niet wat er daadwerkelijk in zit. Daarom is het goed om de test aan te gaan:

Wat kreeg Lucca?

Lucca kreeg minstens 4 x zakken met (6 kg) aan hondenbrokken opgestuurd. Om een goede mening te geven over de brokken ben ik een maand geleden gestart met het testen van de brokken.

 

 

En…?!

Toen we de brokken binnen kregen (binnen 1 á 2 dagen) zagen we al direct dat het uiterlijk van de zakken eruit springen: het zag er al direct heel mooi uit vergeleken met andere honden(brokken) zakken die op de markt zijn.

In deze brokken is het hoofdingrediënt zalm (zo’n 30 procent) daarnaast zijn er fruit en groenten toegevoegd op het een geheel te laten worden. Toen Lucca aan de slag ging met de test kon ik eigenlijk niet op een normale manier foto’s maken: Lucca viel me eigenlijk zowaar aan omdat hij de brokken zo lekker vindt.

Zelf ben ik echt zo’n zalm liefhebster en ik moet zeggen: de brokken vind ik persoonlijk zelf ook erg lekker ruiken. Ik kan dan ook de brokken van Best for your Friend aanbevelen.

 

De zalmbrokken die Lucca opgestuurd kreeg zijn per 6 kg € 22,49 (er zijn ook kleinere zakken verkrijgbaar om te proberen) en is te vinden via deze link. LET OP: nu geen verzendkosten als je de brokken koopt via de site met de code: brokken2017.