Thuis je hond trimmen met de Zoofari trimmer van de Lidl?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor Lucca de Hond schreef. Het enige wat ik erop kan zeggen is: ik heb me de laatste periode vooral heel erg moe gevoeld, ik kwam zelfs niet aan mijn eigen blog toe terwijl ik dat al jarenlang deed ‘iedere dag’. Laatst heb ik wat leuks voor Lucca gekocht namelijk een dierentrimmer.

Wat doe ik normaal?

Normaal ga ik altijd voor de zomer met Lucca naar de hondentrimmer; helaas groeit Lucca’s haar zo snel aan dat het een week later weer lang is. Daarom vindt het ook jammer van mijn eigen geld om iedere keer weer te gaan. Daarom ging ik online op zoek naar een trimmer die je thuis kunt gebruiken. Nou zullen er vast wel mensen zijn: dit moet je thuis niet doen maar het is alleen maar om even tussendoor bij te werken.

Zelf probeerde ik weleens met een kappersschaar om even de pootjes bij te werken en dat soort dingen, alleen merkte ik al gauw dat ik het haar bot aan het knippen was en niet mooi was.

Waar ik bestelde?

Ik ging online dus op zoek naar een juiste trimmer, en niet al te duur. Ik kwam al snel uit op de website van de Lidl. Nou heb ik nog nooit wat besteld op de website van de Lidl en ga ik er eigenlijk ook niet vaak langs.

 

Aan de slag

Vandaag kreeg ik hem binnen en ging natuurlijk direct aan de slag. Het wordt natuurlijk weer wat beter weer dus Lucca kan wel een trimbeurt gebruiken. Voordat ik bestelde wist ik dat ik meerdere opzetstukken binnen kreeg: 3 tot 13 mm en 2 voor de linker en rechter oor. Ik wist al direct dat ik met het grote opzetstuk moest beginnen, want ik wilde geen ‘kale hond’ haha dat zou wat zijn.

Omdat ik het eventjes wilde proberen heb ik alleen de voorkant en bovenkant gedaan. Lucca bleef gelukkig rustig zitten, waarschijnlijk omdat hij het gewend was bij de trimmer.

Ik ben blij met het resultaat, en ook blij dat ik hem alsnog gekocht heb in de webshop van de Lidl voor een leuk prijsje van € 14,99 ex. Verzendkosten.