Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Hoe gaat het met Lucca de Hond nu wij samenwonen?

Lucca de Hond en ik Mellanie (v Mellaah.nl) wonen al een tijdje op ons zelf. Nu vraag je je af: is Lucca al gewend om op zichzelf te wonen? Kan hij zijn plekje vinden.. Lucca de Hond kon namelijk helemaal niet in het oude huis wennen, dus zal hij nu wel zijn plekje hebben gevonden? Vandaag laat ik weten hoe het met Lucca de Hond en ik gaat! Lees dus vooral eventjes verder..

Hoe gaat het?

Met Lucca gaat het eigenlijk beter dan ooit. Ik heb een voortuin, en een balkon waar je op een hele grote tuin uitkijkt dus Lucca heeft helemaal zijn plekje gevonden. Ik was eerst bang dat Lucca van angst in het huis zal plassen, dit is helemaal niet gebeurd. Tot mijn verbazing slaapt Lucca heel veel en speelt hij de hele dag door.

Schermafbeelding 2016-06-10 om 20.47.25

Schermafbeelding 2016-06-10 om 20.47.01

Ik ben blij… echt voor Lucca en Mij. Alles gaat zo goed! Een probleempje is wel dat Lucca nu alles kan zien, echt alles! Dus elk hondje dat voorbij loopt gaat hij tegen aan staan blaffen.. Tja, bedankt Lucca. Dus elke keer moet ik hem waarschuwen, maar ik wil hem ook niet heel vaak straf geven.

Ik ben superblij dat het met Lucca zo goed gaat op dit moment! <3
Andere verhalen

2 Reacties

  • 1 jaar geleden

    Wat fijn dat het zo goed gaat! En ik ben echt zo dol op dit ras.. X Cynthia.

    • 1 jaar geleden

      Bedankt Cynthia! Lief, kijk je ook op deze blog als de nieuwe lay-out online staat? Liefs xo Lucca & Mellanie!

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd