Review: Lucca testte de.. Simba Matras uit!

Voldoende nachtrust is goed voor het baasje maar ook voor Lucca zelf. Mijn hond Lucca kan gewoon niet zonder slapen, het liefste doet hij dat dan de hele dag door. Een matras is dus van belang. Nou zag ik de laatste tijd van de Facebook-advertenties voorbijkomen van Simba. Nou mocht ik er eentje uittestten, en vandaag neem ik hem graag met jullie door.

Simba

Nou heeft mijn baasje laatst al een boxspring-bed gehad voor haar blog. Nou gunde ik mijn andere baasje (haar ouders) een matras. Haar ouders wonen een straat verder en daarom kan ik als ik op bezoek ben heerlijk gebruik maken van hun nieuwe matras. Die we filmde!

 

 

Even mijn dagelijkse bezigheid uitvoeren: Blaffen naar buiten ;-)..

 

 

Wat Lucca er van vind:

Mijn ouders sliepen al meer als 6 jaar op hetzelfde matras, eigenlijk twee omdat de ene al niet meer lekker lag. Zonde! Want het geeft je ook nog eens rugpijn. Zo vertelde mijn stiefvader mij dat als hij had geslapen op de oude matrassen, de volgende dag rugpijn had. Wat een verschil toen hij op de Simba Matras lag. Hij heeft heerlijk geslapen.

Toen ze het matras binnen kregen, wat we dus ook hadden gefilmd. Maakte ik uiteraard gebruik van de situatie. Wat een fijn matras! Wil je het liever niet lezen? Bekijk dan de vlog hieronder daar leg ik het nog eens haarfijn uit:

 

 

Slaapt jou hond ook veel?