Lucca kreeg vandaag de Dierendag Snuffelbox opgestuurd!

Vandaag kreeg Lucca voor het eerst de Snuffelbox opgestuurd, niet zomaar een Snuffelbox maar de ‘Limited Edition’ Snuffelbox speciaal voor dierendag. Toen Lucca de box opgestuurd kreeg ging Lucca de Hond direct op onderzoek uit, waarom wachten? Daarom neemt Lucca direct deze unieke Snuffelbox met een aantal leuke items, kijk dus vooral eventjes verder..

Limited Edition Snuffelbox speciaal voor Dierendag

Voordat de box open kon worden gemaakt, zat Lucca direct al aan het pakketje te snuffelen. Honden zijn niet gek, en daarom ging hij direct snuffelen aan het pakketje. Ik kon direct al zien aan Lucca dat hij het geweldig vind, sterker nog toen het pakketje open ging wist hij niet waar hij moest beginnen. Snoepjes, eten, of speeltjes? Hmm.. moeilijk!

Met deze dierendag box van Snuffelbox heb ik Lucca heel erg blij gemaakt. Nadat de box geopend was ging Lucca direct aan de slag, spelen vindt hij het allerleukst. Maar de botten roken ook super lekker, toen hij ineens met een bal in zijn mond stond en ook nog met de knuffel tegelijk aan het spelen was. Waarom kiezen? Als je alles tegelijk kunt doen! Ik geef hem groot gelijk, het is tenslotte dierendag.

 

img_5848

img_5853

 

De verpakking maakt iedere mens eigenlijk heel erg blij, want zeg nou eerlijk: honden maakt het echt niet uit in welke verpakking het zit. Op de doos zit een sticker met daarop: maak voordat je deze Snuffelbox opent een filmpje en zet hem op onze Facebook-pagina, je krijgt dan nog een extra speeltje opgestuurd. Superleuk!

Wat zit er in deze ‘Limited edition’ Snuffelbox?

Iedere maand varieert de box natuurlijk, dus ik kan niet aangeven wat er volgende maand in de Snuffelbox zit. Wat ik juist uniek vindt, dan blijft het altijd een verrassing voor jou en je viervoeter. In deze Snuffelbox zit o.a. dit:

– Fresh Breath Strips van Good Boy

– Gezonde Kruidenthee voor je Hond van Woof & Brew

– Shampoo & Conditioner van Armitage

– Johnson’s Gentle Steamed Petfood

– Gnaw-a-bone van Good Boy

– Face Balls van Good Boy

– Funny Meerkat van Good Boy

– Quacking Duck van Barkington

 

img_5857

img_5865

img_5855

 

Conclusie

Deze Limited edition Snuffelbox is uiteraard helemaal goedgekeurd door Lucca. Ik ben helemaal overtuigd van dit concept, je maakt je viervoeter ieder maand of kwartaal heel erg blij kan maken. Zo hoef je je snoepgoed voor je hond niet meer los te kopen, en krijg je iedere maand steeds meer variatie en kom je er natuurlijk achter wat je hond nog meer lekker vindt dan altijd meer van ‘hetzelfde’ snoep of hondeneten.

Ik vindt het zeker een aanrader om het bijvoorbeeld per kwartaal of eenmalig aan te vragen voor je viervoeter.

Prijs & Links

Eenmalig € 35 ,- per Kwartaal is € 29 ,-

Link Snuffelbox

Fijne dierendag iedereen!