Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Straf jij je hond?

Als je pup iets fout doet, corrigeer je dan je hond? In dit artikel schrijf ik hoe ik Lucca corrigeerde als hij iets fout deed. En wanneer ik hem niet corrigeerde. Zoals ik al eerder een keer vermeldde een hond straf ik niet zomaar. Vooral niet als de hond al wat ouder is Lucca is namelijk al bijna drie en daarom straf ik hem niet zomaar.

 

Lucca toen hij heel klein en lief was!
Lucca toen hij heel klein en lief was!

Straffen jullie je hond?
Met een pup is het logisch als je hem straft. Maar moet je een oudere hond nog straffen voor zijn daden? Ik vind dat je je hond af en toe wel mag corrigeren als hij iets kleins doet wat niet mag.

Kleine dingen
Soms als Lucca zich niet gedraagt corrigeer ik hem. Ik zeg niet direct dat je hem moet slaan, als je bijvoorbeeld: in een situatie zit dat je hond wilt oversteken en jij wil dat niet. Corrigeer je hem. Zo doe ik dat ook met kleine dingen.

Ik ben benieuwd! Wie corrigeerd zijn/haar hond weleens?
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd