Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Foto’s van het Uitgaan met Lucca de Hond!

Lucca de hond gaat graag uit, zo ook laatst. Ik maakte er leuke foto’s van die ik heel graag vandaag met jullie wilde delen. Tijdens de vakantie zul je het waarschijnlijk al druk genoeg hebben, dus ik heb een korte fotoreportage ervan gemaakt. Dus het is ook nog eens leuk om te zien, en je kunt het tijdens je luie strandstoel doornemen. Kijk vooral eventjes verder..

veel plezier met het kijken… <3

keepcalm

Ehm moet ik op de foto? Hoi!

Mag ik verder lopen?

Ehm mama.. De sloot is hiernaast, ik lig liever op de grond.. En ik loop liever niet verder!


Nee.. Ik ga echt niet verder!

Mama, mag ik hem pakken?

Wat ga jij doen samen met je hond deze zomer? Laat het achter in de reactie’s!
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd