bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Update: hoe gaat het nu met Lucca de Hond?

Oké, ik moet eerlijk bekennen als baasje van Lucca dat ik het de laatste periode erg druk had. Ik vergat hierbij helemaal te bloggen op de blog van Lucca. Ik heb namelijk zelf ook een dagelijkse blog: Mellaah.nl. Hierop schreef ik gisteren ook een update: dat ik eventjes rust in de tent wil. Maar wat wil ik nou met LuccadeHond.nl bereiken?

Ik ga LuccadeHond.nl nooit verwijderen, rustig maar ;-). Maar ik wil zeker wel vaker bloggen ik moet nog een beetje nadenken hoe ik deze blog wil aanpakken, ideetjes zijn welkom.

Ook zoek ik nog (gast)bloggers voor LuccadeHond.nl zodat ik beter mijn tijd kan indelen met me 2 blogs en zo er alsnog een leuk artikel op de planning staat. Ik had een gastblogger, alleen laat die niks meer weten. Waarom weet ik ook niet, het hoeven niet grote stukken te zijn: kleine stukjes net zoals mij is ook welkom! Je krijgt je eigen inlogscherm, interesse? mail Lucca even: contact@luccadehond.nl

Er komen dus nog leuke blogs aan, vergeet Lucca dus niet in de gaten te houden via social: @LuccadeHond
Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd