Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Waarom een Hond hebben stressvol is!

Een hond hebben: leuk, maar kijken mensen ook naar de dingen die je moet regelen voor een hond. Soms kan het ook heel erg stressvol zijn en dat vergeten soms mensen die een hond nemen. Vandaag zet ik dingen op een rijtje die stressvol kunnen zijn aan een hond hebben. Benieuwd naar mijn rijtje? Lees dan even verder!

Ik zou ten eerste niks willen missen aan Lucca de Hond, hij is lief maar het kan af en toe wel een donder zijn. Lucca is mijn reddende engel en dat vergeet ik ten alle tijden nooit.

Luisteren

Soms willen honden gewoon dingen niet aanhoren, het zijn net mensen. Alleen zucht hij af en toe, als hij het echt niet ziet zitten. Lucca is ook zo’n hond soms wil hij expres niet luisteren, zit is zit niet ik ga nog even verder blaffen naar een hondje op TV. Tja, soms is het een gekkenhuis met een hond die blaft. Je leert er wel mee omgaan.

Het woordje ”uit”

Ja, wij hebben vroeger Lucca de Hond als puppy geleerd dat als wij uit zeggen dat we ook echt uitgaan. Als je in een zin het woordje ”uit” zegt staat meneer al naast je te blaffen, dat hij naar buiten wilt gaan. Helaas, Lucca geduld hebben!

Alles regelen

In het begin vooral moet je heel veel dingen regelen. Mensen onderschatten soms dat het heel erg druk kan zijn als je heel veel dingen tegelijk moet regelen. Eten, drinken, uitgaan, spullen regelen zoals: Speelgoed, voerbak, evt bench, etc etc. Ook moet je goed weten welk eten je koopt voor de hond. Uiteindelijk komt alles natuurlijk goed, maar het is altijd eventjes stressvol.

Wat vindt jij stressvol aan een hond hebben?
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd