Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Waarom het bloggen de laatste tijd niet helemaal goed ging..

Hi! Lieve hondenbezitters. Lucca hier.. ik heb jullie wat uit te leggen! Want de laatste tijd heb ik nogal onregelmatig geblogd. Nou heeft mijn baasje zelf ook een blog, en als je deze niet volgt weet je waarschijnlijk niet helemaal wat er aan de hand is.. en vandaag leg ik dat uit in een korte blog! Overigens schrijf ik ook mijn doelen op voor komende tijd voor deze blog.

Gelukkig heb ik hele lieve volgers!

Op mijn eigen blog: Mellaah.nl en deze blog kreeg ik laatst super lieve reacties van onbekende mensen die mij steunen, en zonder jou zal deze blog niet bestaan. De laatste tijd heeft mijn baasje nogal wat aan haar hoofd gehad.. mijn baasje heeft de laatste tijd gewoon zoveel stress gehad dat ze eigenlijk amper kon functioneren.

  • Omdat ik zelf natuurlijk ook een blog heb, ben ik daar dag in en dag uit mee bezig. Daar moet natuurlijk iedere dag een blog online, nouja ‘moet’ maar omdat ik daar mijn hoofdblog van wil maken ben ik daar gewoon vaak mee bezig.
  • Dan heb ik ook nog een webdesign project, ik wil weer wat opstarten.. dus daar moest ik ook nog een website voor maken.
  • Dan heb ik nog een ‘persoonlijk’ probleempje, familielid in het ziekenhuis, relatie verbroken ( is daarna weer goed gekomen! ) en ik zat gewoon zelf totaal niet in me vel.

Daarom heb ik de laatste tijd amper kunnen bloggen voor Luccadehond.nl. Dit wil ik uiteraard komende tijd vaker gaan doen! 🙂 Hou dus deze blog alsnog in de gaten!
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd